Zuid-Korea leidt het iOS 9 lading, aangezien bijna een op de vijf Apple-gebruikers upgrade

iOS adoptie bereikt 19 procent;. Mixpanel

In minder dan 48 uur, heeft nieuwe iOS Apple’s 9 geïnstalleerd op 19 procent van alle iOS-apparaten, blijkt uit cijfers van een mobile analytics bedrijf.

Ondanks enkele vroege bezwaren tegen nieuwe ‘San Francisco compact’ font Apple voor iOS 9 en een technisch probleem dat de update geïnstalleerd, iOS-gebruikers lijken niet te zijn verzet tegen de upgrade.

Analytics bedrijf Mixpanel op donderdag gemeld iOS 9 adoptie had 12 procent binnen 24 uur van Apple’s release op woensdag bereikt. Dat cijfer is nu gestegen tot 19 procent, wat, ter vergelijking, is op hetzelfde niveau als Android Lollipop bereikt na iets minder dan een jaar.

Apple op twee manieren zal het gemakkelijker zijn om de iOS 9 software-upgrade passen op uw iPhone gedeelde al. Nu heeft het een derde benadering om ervoor te zorgen iOS adoptie prijzen zijn hoog.

Goedkeuring IOS 9 wordt niet verwacht zo langzaam als IOS 8, gedeeltelijk als gevolg van de kleinere voetafdruk van de update, die vereist slechts 1,3 GB beslag dan 5 GB de upgrade van IOS 7.

Nog steeds, zoals mobiele reclame bedrijf Tapjoy gewezen gisteren, na 18 uur iOS 9 adoptie was slechts een tikkeltje sneller dan iOS 8 en nog steeds bleef iOS 7, waarvan 15 procent adoptie in hetzelfde tijdsbestek bereikt. De analyse is gebaseerd op 200 miljoen iOS-apparaten.

Tapjoy merkte ook op dat zeven procent van de iPhone-bezitters had opgewaardeerd, terwijl vier procent van de iPads, en zes procent van de iPods iOS 9 geïnstalleerd had.

iOS-gebruikers in Zuid-Korea waren verhuizen naar iOS 9 sneller dan elke andere natie met 9,29 procent de verhuizing, gevolgd door Japan op 9,52 procent te hebben gemaakt. Meer dan zeven procent van de apparaten in China, het Verenigd Koninkrijk en Italië was vernieuwd, gevolgd door de VS, Canada en Duitsland rond de zes procent.

Verschillen tussen de snelheid van iOS adoptie in verschillende versies zullen waarschijnlijk krimpen in de komende dagen. Vorig jaar, eerste update van Apple om haar iOS distributie cijfers na de release van iOS 8 bleek een 46 procent oppakkern tarief binnen vier dagen na de release. iOS 7 is geïnstalleerd door 52 procent van de gebruikers in de VS na zeven dagen.

Apple’s nieuwste iOS distributie cijfers op basis van App Store metingen was op 14 september en laat zien dat 87 procent van de iOS-apparaten met iOS 8, terwijl 11 procent een iOS 7.

iOS 9

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

Twitter’s reactie op de Apple Launch

Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods

Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op waterbestendigheid, vijf kleuren

24 uur met Apple iOS 9, ongebonden jailbreak gerealiseerd; Hoe om te updaten naar Apple iOS 9 van de publieke bèta, Developer interesse in iOS 9 is 10x dat van iOS 8

Apple; Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Apple, Twitter’s reactie op de Apple Launch, Smartphones, Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; mobiliteit; Last-minute iPhone 7 geruchten wijzen op water weerstand, vijf kleuren