ZoneAlarm Pro 4.0 review

De vorige editie van ZoneAlarm Pro heeft een aantal klappen van de website lezers, die klaagden dat de software veroorzaakt instabiliteit van het systeem en de blauwe schermen van de dood. Wij denken dat versie 4.0, die verkoopt voor $ 49,95 (~ £ 30), zullen deze ontevreden klanten terug in de plooi te verleiden. Deze firewall-cum-security suite – het is voorzien van de firewall, plus een paar privacy gereedschap en een pop-up killer, maar geen anti-virus programma – nu ook expert-stijl regels waarmee geavanceerde gebruikers fine-tunen internettoegang privileges, een uitgaande mail monitor die horloges voor verdachte activiteiten die een worm zou kunnen duiden, en een manier om Web indringers te melden. ZoneAlarm Pro blijft zo makkelijk te gebruiken dat zelfs een beginner kan beheren. Niet alles is rooskleurig, echter, aangezien er nog geen manier om de ZoneAlarm helpdesk bellen. Als u al gebruik maakt van ZoneAlarm Pro, upgraden alleen als u de toegang tot de deskundige regels willen. Op zoek naar uw eerste firewall? ZoneAlarm doet de truc, maar alleen als u al anti-virus software geïnstalleerd.

Setup & interface; Download de 4MB ZoneAlarm Pro, en binnen vijf minuten, dan kunt u uw hoede te hebben. Net als eerdere edities, ZoneAlarm Pro 4.0 loopt u door de opening configuratie met een eenvoudige wizard die vraagt ​​om een ​​paar eenvoudige keuzes. Blijf op de zwarte knop Volgende om uw computer te wapenen met de standaard verdediging, die geschikt zijn voor de meeste gebruikers zou moeten zijn. Uiteraard kunt u extra veranderingen op elk moment, het beste van alles, tijdens de installatie kunt u ook een upgrade naar 4.0 van de vorige versies van ZoneAlarm zonder verlies van uw persoonlijke instellingen – een vaardigheid die Symantec Norton Internet Security (en de firewall beroept zij zich op. , Norton Personal Firewall) ontbreekt nog;. Er zijn geen grote veranderingen aan de interface in 4.0, het sporten hetzelfde glossy, no-nonsense look-and-feel als de laatste editie. Het ontwerp ziet er een heleboel, zoals Windows XP, met navigatie tabs aan de linkerkant kwam gedetailleerde instellingen weergegeven wanneer u erop klikt. U kunt zelfs het minimaliseren van de gehele raam om alleen de Stop en Lock knoppen, die bescherming te schakelen respectievelijk te tonen en een internetverbinding te voorkomen. Kortom, we houden van deze look.

Kenmerken; hart ZoneAlarm Pro blijft zijn persoonlijke firewall, een voogd die zeker indringers maakt niet kan krijgen in uw pc van het internet. Versie 4.0 bevat ook een e-mail-monitor die jaagt op mogelijke massa-mailing virussen en wormen, een cookie manager, een pop-up en banner ad blocker, en een ActiveX-en Java-script verdediger;. ZoneAlarm Pro configureert zichzelf om te werken met uw standaard Internet browser tijdens de installatie. Het programma stopt elke desktop-programma dat probeert toegang te krijgen tot het internet, dan verschijnt er een waarschuwing die vraagt ​​of u de verbinding wilt toestaan. Klik op ‘Yes’ de eerste keer, en je bent daarna vast te stellen;. Nieuw in versie 4.0 zijn regels expert-niveau die specifieke toegang en de activiteit privileges voor programma’s die toegang tot internet nodig te definiëren. Deze regels, die niet bestond in de vorige edities en kunnen reden genoeg om te upgraden naar versie 4.0 zijn, zijn vergelijkbaar met die in Norton Personal Firewall, maar ze zijn moeilijker te configureren. Helaas zijn ze nog steeds niet laten regels die het programma de toegang tot specifieke poorten of internetprotocollen beperken bouwen. Ook wij willen de omslachtige proces dat vereist dat u opties kiezen uit de pop-up lijsten, terwijl jongleren meerdere vensters;. ZoneAlarm heeft ook nog een nieuwe rapportage tool. Eerder, de Hacker ID functie alleen bijgehouden vaststelling van de locatie (zowel het IP-adres en de geografische locatie) van elke indringers op uw systeem. (Maak je geen zorgen, ZoneAlarm automatisch maskers uw adres als het vermoedelijke hackers sporen.) Echter, de nieuwe rapportage tool maakt het mogelijk Zone Labs periodiek verzamelen van deze trace-back rapporten en geef deze door aan ISP van de overtreder. Cool;. Andere verbeteringen zijn een cache cleaner to-ruimte hogging tijdelijke internetbestanden, browser geschiedenis, cookies en veeg uit uw machine, plus een verbeterde mail monitor die uitgaande e-mail horloges voor het bewijs van mass-mailing worm activiteit. (Eerdere versies reeds gecontroleerd inkomende e-mail.) Dat laatste is geen anti-virus bescherming – ZoneAlarm is nog steeds vermist dat belangrijk deel van de pc-beveiliging strategie – maar het zal afsluiten van uw e-mailclient als een virus of worm probeert mass-mail kopieën van zichzelf. . Voor een compleet veiligheidspakket, waaronder antivirus bescherming, moet u overwegen Norton Internet Security of McAfee Internet Security in plaats; Op een andere nota, een groot aantal gebruikers klaagden – zowel op de website en op de Zone Labs bericht forums – dat ZoneAlarm Pro 3.0 veroorzaakt systeem crasht. Volgens Zone Labs, deze problemen vloeide voort uit onverenigbaarheden met verschillende video’s. We hadden veel geluk tijdens onze korte test – geen enkele glitch op drie verschillende systemen met ZoneAlarm – dus we hebben goede hoop dat Zone Labs loste deze problemen in versie 4.0.

Uitvoering; We liepen ZoneAlarm Pro 4.0 tegen Steve Gibson’s ShieldsUp poort tester. In stealth-modus, onze PC was onzichtbaar voor de wereld, dat is goed. Als hackers de computer niet kunt zien op het internet, kunnen ze niet binnen te komen;. ShieldsUp Port Probe, Port 21-FTP Stealth, Port 23-Telnet Stealth, Port 25-SMTP-Stealth, Port 79-Finger Stealth; poort 80 -http Stealth, Port 110-POP3 Stealth, Port 113-IDENT Stealth, Port 135-RPC Stealth, Port 139-NetBIOS Stealth, Port 143-IMAP Stealth, Port 443-HTTPS Stealth, Port 445-MSFT DS Stealth; Port 5000 UpnP stealth; LeakTest stealth Geslaagd; om firewall ZoneAlarm Pro 4.0 te testen, zijn we begonnen met IP Agent, een gratis hulpprogramma door ShieldsUp dat de huidige IP-adres van de test machine bepaalt, en dan contact op met de ShieldsUp website te beginnen met testen,. vervolgens de haven Probe hulpprogramma ShieldsUp getest verdediging van ons systeem tegen Internet poort scanners. De test is afkomstig van de ShieldsUp server en probeert standaard TCP / IP (Internet) verbindingen tot stand op een handvol vaak misbruikt Internet servicepoorten op de test computer;. Met ShieldsUp elke poort geeft een van de drie volgende resultaten; Stealth Dit resultaat betekent dat de sonde niet in staat was om deze bijzondere poort op uw computer. Dit is de meest veilige resultaat;. Afgelopen Dit toont aan dat de sonde in staat was om deze bijzondere poort te detecteren op uw computer, maar dat de verbinding werd geweigerd;. Open Dit resultaat betekent dat de poort actief adverteert haar aanwezigheid op het internet. . Meer informatie over deze tests en wat de resultaten betekenen kan worden gevonden op ShieldsUp; Port scanners zal geen moeite hebben. Meer informatie over hoe we firewalls te testen is te vinden op deze website Labs.

Service & support; Zone Labs nog steeds niet krijgen: telefonische ondersteuning is een must-have. Als u een probleem met ZoneAlarm Pro, zult u niet in staat zijn om het bedrijf te bellen. In plaats daarvan kunt u een korte online FAQ te bekijken, een e-mailbericht te sturen, of vertrouwen op de vriendelijkheid van vreemden die gastheer van de forums toegankelijk via Zone Labs website. En de online help, die enkele van de bekende problemen van het programma omvat, is schraal;. We houden niet van het e-formulier, hetzij. Voor een snelle reactie, moet u eerst in te typen uw 20-letter product key code – en zelfs dan, Zone Labs belooft alleen om te reageren in 3-4 werkdagen. Dat is gewoon niet snel genoeg als je zweet over iets zo belangrijk als uw firewall. Ons advies: probeer de forums.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop