Zal Mobile Business Apps verergeren Uw informatie-overload?

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Om te zeggen Alvin Toffler was zijn tijd ver vooruit is hetzelfde als zeggen Michael Jordan was vrij goed in het vullen van een grote oranje bal door een metalen ring.

De futuristische bedacht de term Information Overload terug in 1970 tot de moeilijkheid om een ​​probleem te begrijpen of een beslissing in de aanwezigheid van te veel informatie te beschrijven.

Dit was 41 jaar geleden – 23 jaar voor de World-Wide Web naar voren gekomen. Dus ofwel Toffler was zelf gemakkelijk in de war door informatie, of gewoon heel vooruitziend (gezien zijn grote hersenen geloofsbrieven, is het waarschijnlijk de laatste).

Een onderzoeksbureau, baseX, schatte in 2007 dat de afleiding van e-mail zorgde voor een $ 650.000.000.000 rem op de Amerikaanse economie.

Nu, sommigen beweren dat het probleem niet te veel informatie. Het is slecht of lage kwaliteit informatie vermengd met het goede. En de resulterende moeilijkheid om onderscheid tussen de twee.

Anderen zullen misschien zeggen dat het probleem is te veel ruwe data, en te weinig deskundige Kennis.

Ik weet het niet. Alles wat ik weet is dat ik de ervaring van de duizelingwekkende verlamming van Information Overload vele malen per dag, of het lezen van Yelp beoordelingen van een nieuw restaurant, of het onderzoeken van een flatscreen-tv te kopen, of gewoon zeven door mijn e-mail op het werk.

En mijn vrouw aarzelt om te upgraden naar een smartphone, omdat ze vreest dat altijd en overal toegang tot apps (FaceBook Mobile, TweetDeck voor iOS) en e-mail zal haar weinige overgebleven hersencellen te stelen al niet op kinderen, huis, voedsel, het rijden toegewezen, klusjes, etc.

Ik vermoed dat de ambivalentie dat sommige lezers misschien haven in de richting van zakelijke mobiliteit en mobiele zakelijke apps komt voort uit een soortgelijke angst.

Concreet: buitensporige knipperen dashboards waarmee je drill down helemaal naar hyper-granulaire real-time data zal u nog meer overbelasten, steeds de wederkomst van Werk E-mail.

Dat zou de beste managers verlammen en leiden tot slechte besluitvorming, een focus op tactiek ten koste van de strategie, en creat een reactionair in plaats van diep-denken cultuur.

Oliver Bussmann, CIO bij mijn moederbedrijf, SAP, erkent dat dit iets is zijn team heeft een beetje van het denken over hoe om dit te voorkomen gegeven.

Met 10.000 iPads en iPhones 4000 in gebruik intern, heeft SAP geïmplementeerd, of is in het proces van de invoering, 28 zakelijke apps voor verschillende teams binnen SAP.

Neem de mobiele BI en analytics app, BusinessObjects Explorer gebouwd door SAP. Met behulp van de HANA in-memory data engine, kunnen verkopers BusinessObjects Explorer op te vragen en te boren in 12 miljoen actieve klantenbestanden en 700 miljoen historische records in real-time, ten opzichte van de 4-5 uur vroeger te nemen om een ​​rapport uit te voeren.

En de werknemers zijn te profiteren, met enkele controle op dashboards en KPI’s elke 5-10 minuten, of dezelfde frequentie dat zij uw e-mail op hun smartphone, zegt hij.

Voor sommige werknemers, die de juiste tempo en de juiste hoeveelheid data. Voor anderen die moeten alleen richten op het grote geheel, zoals SAP co-CEO Bill McDermott, dat zou irrelevante gegevens en informatie-overload.

Dus Bussmann’s team zorgde ervoor dat de BusinessObjects Explorer configureren voor zijn iPad te zijn “heel eenvoudig.” De standaard weergave toont inkomsten pijpleiding voor de top 100 klanten. McDermott krijgt ook 3/2 andere macro-standpunten van SAP zakelijke gegevens.

Aan de andere kant, zijn middle managers en zeer tech-savvy mensen mogen snijden en snijd alle gegevens met behulp van meer dan 34 verschillende selectiecriteria, zei hij.

Ik denk dat dit zinvol is. Net zoals de app UI-ontwerp is de sleutel, dus is de flexibiliteit voor integrators en IT om verschillende standpunten standaardinstellingen en instellingen te maken voor verschillende soorten medewerkers. One-size-doet-niet-fit-all in de zakenwereld.

Dit is anders dan e-mail, waar het moeilijk is om een ​​gateway tegen e-mail die u niet wilt afdwingen. Mensen die je niet wilt horen van houden kan u mails.

De moraal: mobiele zakelijke apps hoeven niet bij te dragen aan informatie-overload. goed afgestemd voor de juiste medewerker, kunnen ze het juiste niveau van de gegevens te leveren aan de juiste mensen.

Het resultaat? Kennis, geen lawaai. Leren, niet overbelasten. Beslissingen, niet verlamming.

———–

Nu voor iets behoorlijk verwant: SAP is het hosten van een webinar morgen (dinsdag 18 oktober) om 11 uur ET / 08:00 PT over haar nieuwe HR en HCM (human capital management) apps.

SAP VP van marketing voor HCM Vanessa Sailor en Nish Pangali, directeur van SAP HCM Center of Excellence zal u door een half dozijn nieuwe apps.

U kunt zich aanmelden voor deze webinar hier.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro