Yahoo wist laag Q1 bar

Update: 1: 42 PM P.T. Als investeerders geschoord om te leren over het plan van de CEO om het bedrijf te doen herleven, Yahoo rapporteerde een stijging van 38% in het eerste kwartaal de nettowinst op fundamenteel vlak omzet vergeleken met een; jaar eerder. Het bedrijf zei dat de omzet, minus het verkeer acquisitiekosten, was $ 1077000000 voor het kwartaal eindigend op 31 maart 2012.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Dat is gewoon een 1 procent stijging ten opzichte van het eerste kwartaal van 2011. Het bedrijfsresultaat daalde met 11 procent tot $ 169.000.000 in het eerste kwartaal van 2012, vergeleken met $ 190.000.000 in het eerste kwartaal van 2011. Toch is dat gekwalificeerd als een ‘winnen van de street “prestaties als analisten vlakke winst had geprojecteerd. Na de publicatie van de winst rapport investeerders in beslag genomen op het nieuws om de voorraad tot bijna 4% in after-hours trading sturen.

Op lange termijn kan Wall Street minder zorg over deze bijzondere set van nummers dan wat er gebeurt tijdens de conference call die volgt waar CEO Scott Thompson, voorzitter over zijn eerste volledige kwartaal als de nieuwe baas, zal naar verwachting in kaart te brengen details van zijn plannen voor Yahoo.

inkomsten hoogtepunten

Kasstroom en kassaldo

! In het eerste kwartaal, de resultaten van Yahoo ‘s kwam uit op de high-end van onze begeleiding assortiment en sloeg consensus over omzet en winst “, aldus Thompson in een voorbereide verklaring.” We hebben ook veranderingen in het formaat, organisatie en een nieuw leiderschap structuur om snel leveren de beste gebruikers en andere adverteerders ervaringen bij schaal.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro