Yahoo koopt conference call opstarten Rondee

Yahoo’s besteden spree doorgaat met zijn tweede overname in een dag, snapping up gratis conference-call startup Rondee.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Het is niet duidelijk wat Yahoo van plan is te doen met Rondee, maar de startup – die in 2006 werd gelanceerd – zal toetreden tot Yahoo Small Business Team, een deel van Yahoo dat het MKB met marketing, web-hosting en e-commerce helpt.

Rondee is de afbouw van de dienst op 12 juli en het bedrijf heeft geregeld voor accounts om te werken aan een alternatief service genaamd Instant Conference.

Eerder op woensdag, Yahoo, bevestigde dat zij Ghostbird Software, de iOS ontwikkelaar achter KitCam en PhotoForge2 had verworven. Bestaande gebruikers kunnen nog steeds lopen de apps, maar de apps zijn uit de App Store verwijderd.

Ghostbird sluit zich aan Yahoo’s Flickr vernieuwde team, dat in mei een nieuwe Android en iOS Flickr app gelanceerd samen met een website redesign.

De overnames uit te breiden recente aankoop van Yahoo spree onder chief executive Marissa Mayer, die probeert om nieuw leven inblazen van de noodlijdende merk en het vergroten van haar internationale uitstraling.

Het grootste overname tot nu toe onder Mayer, natuurlijk, was vorige maand, Tumblr te kopen voor $ 1,1 miljard, die kleiner zijn mobiel en sociale startup acquisities waaronder gevolgd; Summly, OnTheAir en Snip.it.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren