Xerox Phaser 4400N recensie

Zoals monochrome laserprinters gaan, de 1.200 dpi Xerox Phaser 4400 is een heavy-duty, networkable drukmachine. Het bussen uit professionele kwaliteit tekst en afbeeldingen bij bliksem snelheden, en het vereist weinig of geen kennis te gebruiken – de hoge capaciteit tonercartridge is bijzonder eenvoudig te vervangen. Ook, voldoende chauffeurs en duidelijke documentatie kunnen bedrijven, met of zonder IT-ondersteuning, op te zetten en deze printer over een veelheid van PC en netwerk platforms bedienen. Deze printer kan omgaan met grote, drukke zakelijke omgevingen, maar het is niet een netwerkbeheerder nemen om zijn eenvoudige menu-gestuurde gebruiker controls onder de knie. Deze eenvoud maakt het ideaal voor kleine, genetwerkte ondernemingen – zolang ze de kosten kunnen slingeren.

Design, Achter de Xerox Phaser 4400 is licht beige case en zachte lijnen verbergt een serieuze zaak printer. Dit zwaargewicht kan een duty cycle van maximaal 150.000 pagina’s per maand te ondersteunen, maar haar ongecompliceerde setup betekent dat er geen netwerkbeheerder nodig. Om de printer te installeren, gewoon pop in de inktcartridge, plaatst u de papierlade, alle optionele apparaten kunt aansluiten en sluit de kabels, installeer dan de drivers en de applicatie software voor uw besturingssysteem. De 4400N / DT / DX-modellen bieden een parallelle poort en een USB 2.0-poort voor lokale verbindingen, evenals een Ethernet-poort voor de exploitatie van het netwerk (de 4400B-model biedt alles wat maar de Ethernet-poort). Een installatie poster leidt u door de algemene setup, en een 37-pagina-instellingen en quick-reference guide duikt in meer detail, hoewel je misschien niet nodig hebt,. Mocht u hulp nodig hebt, de Phaser 4400 wordt geleverd met drie CD’s met documentatie, drivers en netwerkbeheer om u te helpen de printer op zowat elke standalone pc of netwerk te installeren,. (excl. btw) Geschat retail prijzen voor de 4400 variëren van £ 780 (excl. btw) tot £ 1870, afhankelijk van het gekozen model. De 4400N hier beoordeeld verkoopt voor £ 900 (ex. BTW) – nauwelijks een probleem voor high-volume bedrijven, hoewel de prijs een aantal netwerk-ready kleine bedrijven zou kunnen afschrikken.

Kenmerken; Sinds Xerox de 4400N ontworpen om een ​​krachtige werkpaard, de printer komt niet gevuld vol luxe features en extra’s;. De 4400N beschikt over een 550-vel papierlade standaard, maar je kunt papierverwerking capaciteit van de printer uit te breiden door het toevoegen van twee 550-vel voor een totaal van 1.650 vel, samen met andere opties, zoals een 500 vel stapelaar (met offset te scheiden vacatures). Dat gebeurt, kan de printer tegelijkertijd verwerken afdruktaken uit verschillende bronnen in het netwerk en houdt die banen verschillend voor elke gebruiker. De ongewoon diep papier-uitvoerlade zal gemakkelijk het bezit van een volledige pak papier – indrukwekkend. Gebruiksvriendelijk bedieningspaneel van de printer is een vier-lijn menu op het toestel kleine LCD. Je bestuurt de printer met slechts drie toetsen (omhoog, omlaag, en OK). Graphics werknemers zullen de 4400N de Adobe PostScript 3 (met PCL 5e en 6-emulatie) ondersteuning, die precies beeld en tekst weergave biedt;. De Phaser 4400 draait op een enkele, eenvoudig te installeren, zwarte tonercartridge, kunt u vervangen door een uitgeput cartridge in minder dan 30 seconden te gaan met afdrukken zonder een hapering. Open gewoon het voorpaneel, en uitwisseling cartridges. Zowel de 10.000 pagina’s (£ 104,91 excl. BTW) en 15.000 pagina’s (£ 129,18 ex. BTW) toner cartridges beschikbaar zijn, hoewel de laatste is de betere waarde. Veel andere hoog rendement tonercartridges vallen binnen deze prijsklasse.

Uitvoering; In onze prestatietests, de 1.200 dpi Phaser 4400 vrijgesproken zich goed. Het geleverde deftige tekst bij een parmantige 19 pagina’s per minuut (ppm), hoewel niet alle van de letters kwam perfect helder en scherp. Afdrukken van tekst en afbeeldingen resultaten duurde wat langer, op 12.5ppm, maar de resultaten zag er even aantrekkelijk. Scherpe beelden bereikte grote contrast, de beelden bevatte iets afschilferen die nauwelijks zichtbaar voor het blote oog was. Kortom, de 4400 is snel en schoon genoeg te hanteren wat afdrukken vraagt ​​u gooien op het,. In vergelijking met andere laserprinters de website is beoordeeld, de 4400N is de snelste prestatie tot nu toe. Maar houd er rekening mee dat, tot voor kort, hebben we in de eerste plaats beoordeeld non-networkable laserprinters en de prestaties het meest waarschijnlijk weerspiegelen dit. Zoals we publiceren meer beoordelingen van low-cost werkgroepprinters, dan heb je meer evenwichtige prestaties over de hele linie te zien.

Service & suppport; Xerox Phaser 4400 steunt haar familie met een volledige, een jaar on-site garantie die u kunt verlengen voor twee extra (£ 175 ex BTW.) Of drie (£ 258 ex BTW.) Jaar. Xerox biedt ook gratis telefonische ondersteuning, die gratis is onder de garantie valt, na de garantie vervalt, moet u een vergoeding betalen per gebeurtenis;. De drie bijgeleverde cd’s bieden ook een breed scala aan hulp. De documentatie-cd Interactive bevat een setup video om u te helpen de slag te gaan, samen met een aantal PDF gidsen zoals Setup, Eigenschappen, trays & Paper, Netwerken, Problemen oplossen en ondersteuning. De printerinstallatieprogramma en hulpprogramma’s bevat stuurprogramma’s voor de meeste besturingssystemen, waaronder Windows 9x / ME, Windows NT 4.x, Windows 2000 / XP, Mac OS 8/9 / X 10.1 en Novell NetWare 3.x / 4.x / 5 .x / 6.x. De Advanced Printer Management Tools CD biedt een reeks van middelen, zoals Xerox CentreWare Printer Management voor Microsoft, Novell en Unix, CentreWare Internet Services en CentreWare Web Administrator, ontworpen om systeembeheerders te configureren en beheren van de 4400.; De Xerox-website biedt uitgebreide product ondersteuning voor de 4400, met inbegrip van bijgewerkte drivers en software, evenals een kennisbasis en een FAQ dat veel voorkomende problemen kunt oplossen. Een online PhaserSMART diagnostic tool maakt gebruik van het IP-adres van het apparaat om de netwerkverbinding van de printer automatisch te controleren en uitvoeren van een reeks fundamentele diagnostiek. Een selectie van PDF-handleidingen, gidsen en instructie lakens betrekking hebben op onderwerpen van setup om het oplossen van problemen. Er is zelfs een selectie van Macromedia Flash-video’s om u door gemeenschappelijke installatie en configuratie procedures.

Microsoft Sprightly, Take Ten eerste: Maak boeiende content op uw smartphone

Xplore Xslate D10, First Take: Een stoere Android tablet voor veeleisende omgevingen

Kobo Aura ONE, First Take: Groot-screen e-reader met 8GB opslagruimte

Getac S410, First Take: Een stoere, outdoor-vriendelijke 14-inch laptop