Xero blijft schaalbare, veerkrachtig in de cloud

Wanneer u een snel groeiend bedrijf met een zeer agressieve verkoopdoelstellingen bent, de mogelijkheid om te schalen uw bedrijf en uw product aanbod op de snelheid is alles.

De oplossing

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Dat is de reden waarom de oprichters van Xero, een Nieuw-Zeeland-gebaseerde cloud accounting software, besloten om het bedrijf te starten in de cloud vanaf het begin. Het is ook de reden dat de overgrote meerderheid van de applicaties van het bedrijf intern gebruikt om zijn bedrijf te runnen – Microsoft 365 tot Atlassian’s Jira en Confluence voor het bijhouden van projecten en samenwerking, en Google – zijn ook in de cloud.

Als Oliver Furniss, product manager bij Xero, verklaarde, de wolk is essentieel om Xero’s sterk gedistribueerde business, het bedrijf heeft de ontwikkeling van kantoren in Melbourne, Canberra, San Francisco, New York, Wellington en Auckland. Het heeft ook de verkoop en ondersteuning van kantoren in Sydney, Brisbane, Perth en Melbourne, en groeit in de VS en het Verenigd Koninkrijk.

Ondanks dat het een concurrent van iedereen, van MYOB en Quicken in Australië Inuit in de VS en Sage in het Verenigd Koninkrijk, is Xero ook exponentieel groeien, en is gegeven zeer agressieve verkoopdoelstellingen, het bedrijf is momenteel het toevoegen van ongeveer 200 klanten per dag als het streeft naar een 80 procent groei in de omzet dit jaar. Het heeft momenteel ongeveer 75.000 kleine zakelijke klanten in Australië en 200.000 wereldwijd, en uiteindelijk streeft naar een veel groter doelstelling van 1 miljoen klanten.

Het is schaalbaarheid, schaalbaarheid, schaalbaarheid, “Furniss gezegd van de grootste uitdaging en de noodzaak dat Xero heeft.” Als we kijken naar de Verenigde Staten, hebben we een aantal echt grote doelen voor die markt. Gezien de tijdschaal … we helpen opschalen nodig. Zonder dat zouden we worden beperkt in de manier waarop we groeien, en we willen dat niet.

Furniss zei dat met de groei van Xero heeft ervaren, een traditionele IT-installatie met on-site servers, storage, netwerken en software zou gewoon een belemmering zijn. Tegelijkertijd, als een software bedrijf, Xero nog nodig de IT-infrastructuur toegankelijk en eenvoudig te verbeteren met het oog op de vraag naar een grotere capaciteit en snelheid, evenals de hoogst mogelijke bedrijfstijd te winnen valt.

Met dat de snelle groei die we hebben gehad is de noodzaak om snel te schalen en te veranderen die schaal echt snel, “zei hij.” Veerkracht is zeker ook een uitdaging. Dit is onze business, en ons bedrijf is in de cloud, zodat de uptime en prestaties is gewoon fundamenteel voor alles wat we doen.

Het antwoord was op zijn cloud-infrastructuur met Rackspace in de VS te organiseren en te gebruiken Akamai om te helpen bij Xero software van over de hele wereld.

Furniss zei dat toen Xero besloot om een ​​hosting provider voor zijn cloud-bron, was er geen behoefte aan te werven de markt. Dat komt omdat Xero vanaf het begin had besloten op Rackspace.

Vanaf de vroege dagen, de oprichters wisten dat om een ​​naadloze 24-uurs netwerk met de niveaus van de snelheid en uptime die nodig is om de nummer een prioriteit te maken, “zei hij.” Zonder dat, is het bedrijf niet bestaat. Als u een hardwarefout en je kunt niet snel dat te krijgen, dan is het bedrijf mislukt.

Furniss zei dat de beslissing om Rackspace kiezen om de reputatie van de verkoper als een B2B-dienstverlener naar beneden kwam.

Hun reputatie voor uptime en ondersteuning is in de industrie als waarschijnlijk de bekendste, “zei hij.” Het is iets wat we niet willen beknibbelen op, en was een prioriteit van het begin.

Echter, met de snelle groei, Xero begon ontmoeten schaalbaarheid grenzen met de bestaande storage area network (SAN) en die nodig zijn om te upgraden. Met de upgrade, de mogelijkheid om ook databasesoftware logisch Xero upgraden.

Sinds begin 2012 is Xero zich op ongeveer 50 Dell PowerEdge R710 en R810-servers met Windows Server 2008 R2, en een paar van de SQL Server-clusters alle gehost in Rackspace Dallas en Chicago datacenters.

Door middel van een upgrade naar SQL Server 2012 en hosting met Rackspace, Furniss zei Xero was in staat om een ​​aantal van de nieuwste functies in SQL Server die hogere beschikbaarheid en schaalbaarheid te ondersteunen en ook helpen bij het verbeteren van de veerkracht en respons openen.

Toegang tot SQL Server 2012’s AlwaysOn functie kunt Xero een groep van databases als een enkele entiteit behandelen – een “Beschikbaarheid Group” – en failover een groep van databases als een enkele eenheid. Door het gebruik van AlwaysOn, kunnen Xero het opzetten van een actieve of passieve configuratie voor haar databases, die zorgt voor een grotere beschikbaarheid en gemakkelijker testen van nieuwe functies.

Zoals in het begin van 2012, Xero de belangrijkste productie-database bevat ongeveer 5 terabytes aan data en diende bijna 80.000 klanten. Per oktober 2012, had het bedrijf twee productie-workloads draaien op SQL Server 2012.

In aanvulling op het verkrijgen van toegang tot nieuwe mogelijkheden en gemakkelijker upgrades, Furniss zei dat het grote voordeel van het gebruik van Rackspace is de extra uptime en controle over de downtime die de provider geeft Xero. Het bedrijf zit momenteel op ongeveer 99,97 procent uptime met het oog op de geplande downtime voor onderhoud, nieuwe software toe te staan, en upgrade releases.

Het voordeel van de cloud is dat we de geplande releases en onderhoud ramen kunnen plannen, dus het heeft geen invloed op zakelijke klanten, “zei Furniss.” We kunnen vaak en voortdurend vrijgeven als en wanneer we willen een upgrade vrij te geven.

Met behulp van Rackspace zijn cloud-infrastructuur te hosten heeft betekende ook dat Xero heeft vermeden hebben om de bron en te betalen voor haar eigen in-house team van hardware en meerdere hardware implementaties over de hele wereld.

Het hebben van de steun op de grond geeft ons het vertrouwen dat we in de handen van de beste mensen. Als we geprobeerd om het zelf te doen, zouden we eindigen met grote teams op de grond en meerdere instanties over de hele wereld.

Het is de reden waarom we Racksapce koos als onze technologie partner – als gevolg van de uitdaging van scaling. Het stelt ons in staat om een ​​veel kleinere operations team hebben, en ze kunnen zich meer richten op de high-end werk en minder op het zware werk … we hebben geen behoefte aan een 24/7 ops team.

We kunnen eigenlijk alleen maar richten op hoe we de problemen voor ons bedrijf en onze klanten op te lossen, in plaats van alleen de oplossing van alle interne problemen.

Het hebben van Rackspace geeft ons het vertrouwen dat we kunnen groeien. We hebben geen onze hardware te negeren, maar het is een geweldige risicomanagement stuk naar Rackspace in onze hoek.

Furniss zei dat Xero heeft momenteel geen plannen om een ​​lokaal exemplaar van haar diensten in Australië te hosten. Echter, met de lancering van Rackspace van de Australische datacenters in februari van dit jaar, de lokale hosting is nu een optie zou de Australische regering of klanten vereisen van Xero.

Als er ooit een probleem dat we bepaalde informatie binnen de grenzen van Australië voor Australische klanten nodig hebben, dan is dat iets wat we zullen doen, “Furniss uitgelegd.” De markt heeft tot nu toe niet aangetoond dat hosting in de VS is een probleem.

Mocht het ooit uitgegroeid tot een probleem, met Rackspace in Australië, we kunnen gewoon volhouden dat de relatie met hen en kijken naar een aantal van die informatie over naar Australië te brengen.

Het bedrijf heeft ook geprofiteerd van de service levels Rackspace biedt. Zoals Furniss uitgelegd, is Xero in staat geweest om van toepassing op Nieuw-Zeeland Inland Revenue Department (IRD) voor een ontheffing van de huidige wetten die fiscale gegevens moeten worden gehouden binnen de grenzen van het land.

In Nieuw-Zeeland, hebben we gekregen toestemming van de IRD om informatie te organiseren in de VS, “zei hij.” Vanwege onze veiligheid, onze service levels en alles wat we doen, moeten we een vrijstelling dat. Rackspace is daarbij essentieel. Wij kunnen bewijzen dat onze gegevens zijn beveiligd en niemand anders kan toegang tot die.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Uptime en support

Lokale hosting flexibiliteit