Xamarin opent haar Test Cloud beta; koopt Calabash kader maker

Xamarin – het bedrijf waarmee ontwikkelaars, gebruik van Microsoft’s C # en Visual Studio om native mobiele apps voor iOS en Android te schrijven; – is uit te breiden in het testen rijk.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

Op 16 april, Xamarin aangekondigd had LessPainful, de Deense maker van de Calabash cross-platform mobile test automation framework gekocht. De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt. Xamarin van plan om de LessPainful kantoor in Denemarken te houden en is van plan om extra medewerkers daar te huren, de ambtenaren gezegd.

Xamarin kondigde vandaag ook aan, op de openingsdag van het bedrijf Evolve 2013 conferentie (gesponsord door Microsoft, onder anderen), dat het openstellen van de beta van de Xamarin Test Cloud, die is gebaseerd op Calabash.

Kalebas was oorspronkelijk een eigen bibliotheek voor Android. In januari 2012 LessPainful besloten om source Calabash openen.

De Xamarin Test Cloud is een geautomatiseerd user-interface testen dienst die is ontworpen voor mobiele ontwikkelaars in staat stellen om hun apps te testen op honderden mobiele apparaten. Xamarin toonhoogte is deze vorm van dienstverlening helpt ontwikkelaars overwinnen silo apparaat, hen te laten apps te testen op echte, niet-jailbroken mobiele apparaten.

The Test Cloud is beschikbaar voor ontwikkelaars het schrijven van applicaties met behulp van Xamarin’s instrumenten, evenals Objective-C, Java, RubyMotion en PhoneGap, zei Xamarin ambtenaren.

Xamarin is het toestaan ​​van een select aantal testers toegang tot de Test Cloud al, vandaag markeert de opening van de beta aan anderen die geïnteresseerd zijn in toen hij de banden. Zich wilt aanmelden voor de beta, kunnen ontwikkelaars naar de pagina Xamarin Test Cloud.

Algemene beschikbaarheid van Test Cloud is gepland voor het derde kwartaal van het kalenderjaar 2013.

“We vroegen honderden ontwikkelaars welke tools ze gebruikten voor automatische UI testen, en slechts acht procent deden het helemaal niet,” zei CEO Xamarin Nat Friedman.

Friedman zei Xamarin execs had zelf geprobeerd alle soorten mobiele testtools en vond ze moeilijk te gebruiken, met omslachtige UI, breekbare tests en slechte integratie met geïntegreerde ontwikkelomgevingen. Ze besefte dat er een reële behoefte aan een oplossing in deze ruimte.

In andere mobiele nieuws vandaag, Microsoft bijgewerkt haar Outlook.com app voor Android-apparaten. De Android-versie van de app heeft nu een gereviseerde interface (meer vergelijkbaar met de Outlook.com UI voor Windows 8), plus andere nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor een gesprek threading, filters voor ongelezen en gemarkeerde e-mail, evenals de mogelijkheid om te markeren berichten als junk. De app is beschikbaar via de Google Play Store.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis