Windows Update – De pret nooit ophoudt! Letterlijk. ooit

Ik weet dat ik dit eerder heb geschreven, maar eerlijk gezegd, is er enige hoop dat Microsoft ooit de bodemloze put die Windows Update zal bevestigen? Misschien, als er genoeg mensen klagen over het, in het openbaar, vaak genoeg. Maar ik zou niet houd mijn adem te wachten.

Enterprise Software; Sweet SUSE! ? HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; Enterprise Software, te beginnen met Linux in de vroege dagen, Linux, Linux survival guide:? Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen

Jerry Pournell schrijft over een “kritische job switch”, en ik heb nogmaals dat het bestaat bewezen. Het maken van de laatste voorbereidingen voor mijn reis gisteravond, merkte ik dat Windows XP strangley handelde op mijn HP 2133 Mini-Note. Ja, ik weet het, “vreemd gedraagt” is de definitie van Windows, maar dit geval zag potentieel smerig, en ik wil niet om te eindigen in het midden van IJsland met een nukkige computer. Dus ik dacht dat ik zou gewoon te schakelen naar mijn partner Samsung N150 Plus, die een partitie met Windows 7 Stupor Edition dat de klein beetje van dingen die ik Windows hebben samen voor moeten omgaan heeft. Natuurlijk, ik heb niet opgestart Windows op dat systeem voor een behoorlijk lange tijd, dus zodra ik begon het omhoog om dingen uit te checken, begon het Windows-updates te downloaden. Na een enorme hoeveelheid tijd spartelend, het eindelijk laat me stilgelegd. Of zo dacht ik, maar dat was natuurlijk gewoon een ander één van Windows vuile trucs. Zodra ik raakte shutdown, het ging om “Please Do Not Turn Off Macht / Update 1 van 13 installeren”. Zucht. Dus ik liet het lopen voor een uur of zo, dan controleerde het weer, en vond precies dezelfde boodschap – Het installeren van 1 van 13. Grrr. Goed, ik heb geen behoefte om te gaan met het meteen, dus ging ik naar bed en liet het hardlopen. Ik controleerde het vanochtend vroeg, en vond … “Installeren Update 1 van 13”. Dank u zo heel veel, MICROSOFT voor het produceren van zulke uitstekende, betrouwbare software !!!!

Op dit punt had ik natuurlijk om het bericht “Do Not Turn Off Power” te negeren, en sloot het af. Reboot, en het kwam terug en ging in de “Installeren …” garbage opnieuw. Dit keer in ieder geval was het maken van vooruitgang, echter, dus na een half uur of zo was klaar met het installeren, en kwam. Zodra ik ingelogd zijn het, het begon zeuren over het hebben van meer updates te installeren. Dus terug naar Windows Update, waar het nu bleek 26 meer updates te installeren. Goed, ik laat hem dat te doen en in ieder geval leek te behoren door middel van hen te krijgen. Reboot en … jawel, het plezier stopt nooit hier onder de Big Top, had het meer updates te installeren! Slechts twee dit keer, maar een van hen was Windows 7 SP1. Ik dacht dat het misschien het beste om de “andere” men eerst installeren op zichzelf, en het was slechts 770K in grootte, zodat ik dat gekozen, en het ging uit om “Downloading” … en liepen weg in never-nooit meer te landen . Er is geen vooruitgang op de download, geen andere zichtbare activiteit, het is gewoon zat daar met “770Kb totaal, 0% complete”. Ik eindelijk gestopt dat (wow, verrassing, een “Stop download” knop die echt werkt!), En gereboot, denken misschien iets was ergens langs de lijn hing. Het kwam een ​​back-up, en ik besloten om te proberen SP1 deze tijd. Ik heb nu gekozen dat, en klikte te installeren. Het toont “downloaden 1-update (0KB totaal, 0%), en het is gewoon zitten. Er is geen vooruitgang. Geen informatie. Geen berichten. Er zijn gewoon zitten. Dank u zo heel veel, MICROSOFT voor het produceren van zulke uitstekende, betrouwbare software !!!! ik ga een wilde gok hier te maken, gebaseerd op het feit dat het lijkt te voortdurend spartelen rond op de schijf, dat wat het eigenlijk doet is het uitzoeken wilt delen van SP1 die het nodig heeft om te downloaden, en het zal uiteindelijk die status aan wat het werkelijke bedrag te downloaden is, en dan zal het daadwerkelijk beginnen om iets opnieuw te doen veranderen. Als dat dat geval … een beetje meer informatie, terwijl het spartelen nuttig en geruststellend zou kunnen zijn. .. het zou leuk zijn om te weten of deze update is waarschijnlijk eindigen voordat ik vertrek voor IJsland, of nadat ik terug … maar natuurlijk ook de andere zeer reële mogelijkheid is dat het gewoon weer is afgedwaald in La-La Land , nooit meer terug te keren.

Grrr. IK HEB mee te nemen een laptop met Windows op het, voor werk doeleinden. Ik heb veel van laptops en netbooks, dus wat zijn de kansen dat ik in staat om ook maar één waarop Windows werkt goed vinden zal zijn? Het ziet er niet al te veelbelovend op dit moment.

Update: De saga gaat verder. Het duurde uiteindelijk in slagen om SP1 te installeren. Na bijna een uur van dorsen rond terwijl het tonen van 0KB totaal, is uiteindelijk besloten om op 64.1MB te downloaden – en dan onmiddellijk zei dat het 40%. Wat leuk. Vervolgens verplaatst spastische sprongen totdat het moet 92% voltooid, dan hing nog eens 30 minuten terwijl spartelden weer op de schijf. Toen sprong naar 96%, en afgeranseld voor nog eens 15 mninutes. Eindelijk klaar met het downloaden en beweerde dat het de update was begonnen. Dat duurde een uur. Eindelijk klaar en opnieuw opgestart … en dat zou het einde van het verhaal, toch? Nee, verkeerd natuurlijk. Zodra het gereboot, werd het zeuren over updates opnieuw te installeren. Er waren drie, maar slechts twee geselecteerde installatie. Ok prima, installeer ze … reboot … meer whinging … ga terug en installeer de derde … reboot … HOORAY! Up and running, en Windows Update zegt mijn systeem up-to-date! JA! De wereld is een prachtige plek! Nou, zou het zijn, als er geen ramen in, maar dit is de echte wereld, ik was dom genoeg om te klikken “Check for Updates” … en het kwam terug en zei dat het nog twee, die beide hadden gevonden die waren updates voor the.NET kader, en welke het zou niet installeren, zowel op hetzelfde moment … dus installeer een, dan de andere, dan reboot … nu is het gedaan, toch? RECHTS? NEE! FOUT! Het is een andere gevonden !!!

Zoals ik al zei, de FUN nooit stopt met Windows Update! Goh, ik wou dat ik had een baan die ik zo trots als ik weet zeker dat de mensen in Microsoft die dit absolute GARBAGE produceren van hen zou kunnen zijn!

Ik zal terug komen…

Final Update: WOW! Het is klaar! Gefeliciteerd, Microsoft, je erin slaagt om een ​​systeem met Windows 7 Stupor Edition in slechts 16 uur, en is er slechts een tiental reboots update! En u voorzien van een enorme hoeveelheid entertainment in die tijd! Dus degenen onder u die niets beters te doen met je tijd hebt, probeer dan het bijhouden van een Windows-systeem bijgewerkt – zoals de titel al zegt, “De pret nooit ophoudt!” Of, voor nog meer spanning en koude rillingen die houden u vermaakt voor meerdere dagen, probeer dan een systeem met Windows vanaf nul – elk systeem, elke versie van Windows, zelfs Windows 7 heeft genoeg “Belangrijke beveiligingsupdates” opgestapeld op de top van het nu om u te gaan voor minstens een dag, misschien meer. Gefeliciteerd Microsoft, moet je heel trots op jezelf zijn.

Ik heb vakantie nodig.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

? Beginnen met Linux in de vroege dagen

Linux survival guide: Deze 21-toepassingen kunt u gemakkelijk tussen Linux en Windows bewegen