Werkdag beats Q1 doelen met een omzetstijging van 38 procent

Werkdag rapporteerde beter dan verwachte eerste kwartaal financiƫle resultaten dinsdag, maar dat is niet de aandelen te stoppen van het nemen van een neerwaartse wending na uren.

Dell Technologies berichten Q2 resultaten; Box verslaat marktverwachtingen voor Q2; Salesforce Q2 beats schattingen, aandelen vallen op lichte Q3 begeleiding; Pure Flash slaat Q2 schattingen, ziet grote opbrengst winsten; Splunk, Autodesk, Brocade rapport sterke kwartalen; Intuit rapporteert sterke Q4, aandelen slip op zachte begeleiding; HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; Werkdag berichten opnemen per kwartaal de omzet voor Q2

De Software-as-a-Service provider rapporteerde een nettoverlies van $ 80.600.000, of 41 dollarcent per aandeel.

Non-GAAP winst waren vijf cent per aandeel op een omzet van $ 345.000.000, een stijging van 38 procent per jaar.

Wall Street verwachtte een verlies van twee cent per aandeel op een omzet van $ 338.700.000.

Op het gebied van begeleiding, is Werkdag nu voorspelt tweede kwartaal de omzet in de range van $ 371.000.000 tot 373.000.000 $. Analisten verwachten een omzet van ongeveer $ 371.000.000.

Ondanks de over het algemeen in-line resultaten, aandelen Werkdag daalde met maar liefst vijf procent in na uren handel.

Werkdag mede-oprichter en CEO Aneel Bhusri zei dat het eerste kwartaal resultaten werden gedreven door “verdere invoering van de klant van de werkdag Financieel Management evenals een sterke vraag in EMEA en APJ als meer organisaties nemen financiĆ«n en HR naar de cloud.”

Bhusri zei ook dat het bedrijf is “op koers” om nieuwe platforms zoals Werkdag Planning, Werkdag Leren en Werkdag Student uitrol later dit jaar.

Op zoek naar elders op de balans bedroeg Werkdag’s Q1 abonnementsgelden ongeveer $ 280.000.000. In een afzonderlijk persbericht, Werkdag aangeprezen acquisities en implementaties bij klanten door bedrijven als Best Western International, Hitachi, Care.com, 3M, TomTom, L.L. Bean en Warner Music Group.

In een verklaring, zei Bhusri Werkdag heeft “meer dan 70 procent van de klanten wonen en een klanttevredenheid van meer dan 95 procent.”

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro