WeChat sloeg voor Martin Luther King Jr Day Easter egg

De kleine truc, die blijkbaar herdenkt Martin Luther King Jr Day in de Verenigde Staten, trok kritiek van een officiële partij Weibo account die kwestie nam met de keuze Tencent om Amerikaanse feestdagen te handhaven in plaats van Chinese.

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Developer, Google koopt Apigee voor $ 625.000.000, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel; Veiligheid; Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4-jaar stasis

“Amerikaanse vlag pictogrammen giet op het chat-scherm wanneer het typen van de uitdrukking ‘burgerrechten’, maar het toont niets bij het typen ‘Nationale Dag’, ‘China’, of ‘Five-ster Red Flag’. Tencent WeChat team, wat ben je naartoe? ‘ het Weibo boodschap gezegd.

Deze Weibo bericht is meer dan 8.000 keer doorgestuurd, trekken meer dan 3.700 reacties van gebruikers per dag nadat het bericht verscheen op zondagavond.

Elke maand, WeChat brengt nieuwe dalende emoticons te helpen vieren speciale feestdagen en feestelijke gelegenheden.

Op maandag, WeChat team verontschuldigde zich en zei dat het misverstand werd veroorzaakt door een aantal backstage instelling fouten.

In de verklaring, de WeChat team erkend dat de nieuwe functie is bedoeld om de verjaardag van de koning te markeren, maar gaf aan dat het alleen zou moeten beschikbaar zijn voor gebruikers in de VS, en dat er technische fouten resulteerde in het feit dat het beschikbaar is voor Chinese gebruikers.

“Het is niet makkelijk voor internationalisering WeChat’s, en we zullen werknemers moeilijker om onze producten en operaties meer attent in de toekomst te maken”, aldus de verklaring.

De functie op de messaging-app, namelijk “Falling Emoticons” geïntroduceerd door WeChat sinds november 2014, wordt vaak gezien bij het typen van “Happy Birthday”, “miss you” of “XOXO” in alle talen, WeChat zei in een officiële Engels-talige blog van vorig jaar.

Veel Chinezen zijn het niet eens met de kritiek op herdenking WeChat voor Koning, zegt dat de officiële partij rekening is het maken van een grote drukte over niets.

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Adobe reanimeert NPAPI Flash voor Linux na 4 jaar stasis