Webroot lanceert enterprise cybersecurity dreiging onderzoeker BrightCloud

Webroot heeft gelanceerd BrightCloud, een cybersecurity oplossing die is ontworpen om fret uit de meest kritische bedreigingen voortdurende aanvallen.

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren; WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer; Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Kondigde op woensdag, endpoint security bedrijf Webroot zei de BrightCloud Threat Investigator zal enterprise spelers bieden, managed service providers (MSP’s) en managed security service providers (MSSP’s) met de mogelijkheid om dieper naar de wortels van een cyberaanval invloed zijn op hun systemen.

Het bedrijf zegt dat BrightCloud kan worden gebruikt door het netwerk professionals om toegang te krijgen tot informatie over bedreigingen op individuele IPs en URL’s, samen met verwante adressen, categorieën en geschiedenissen die de onderneming werken efficiënter als het gaat om het incident response zal helpen.

“In het geval van een lopend onderzoek naar cyber, dit bespaart kostbare tijd en maakt het mogelijk de veiligheid analisten of first responders te concentreren op de meest kritieke problemen meteen, ‘zegt Webroot.

Beveiligingspersoneel zijn dan beter in staat om de gevolgen van een inbreuk te beperken, exfiltratie van klantgegevens of intellectuele eigendom, en limit-reputatie gerelateerde gevolgen te beperken.

Het kan moeilijk in de huidige digitale landschap voor netwerk- en security-beheerders om te gaan met het toenemende aantal nieuwe bedreigingen. Mogelijk is er onvoldoende geschoold personeel een netwerk efficiënter en veiliger te kunnen uitvoeren, en servers van een bedrijf kan van belang zijn een bedreiging acteur.

Veel bedrijven moeten vertrouwen op derden experts en oplossingen om te gaan met deze last, en Webroot beweert dat BrightCloud kon helpen rustig het lawaai rond een cyberaanval, om aan te wijzen waar de meest gevaarlijke bedreigingen liggen.

Om de “naald in de hooiberg” bedreigingen te vinden, Webroot zegt dat de tijd is het belangrijkste element. BrightCloud maakt gebruik van cloud-software en machine learning technologie – verbonden met het bedrijf Threat Intelligence Platform – om beheerders de mogelijkheid om individuele objecten te evalueren en te voorspellen welke voorwerpen die kwaadaardig te zijn op basis van verbanden en relaties met andere objecten uit het internet te geven.

Het platform geeft gebruikers de mogelijkheid om URL, bestand, mobiel en pc-informatie en ‘predictive risico scores “voor elke IP en URL op basis van de geschiedenis te zien.

Wat gebeurt er als je lek gestolen bankgegevens naar de Dark web?

Volgens Verizon’s 2015 Gegevens Breach Investigations rapport, de gemiddelde kosten van een data-inbreuk is ongeveer 58 cent per record. Hoewel niet een groot aantal op zichzelf, als een bedrijf is verantwoordelijk voor miljoenen records, de kosten kunnen oplopen – en voeg nog een andere financiële lasten voor ondernemingen die het slachtoffer van cyberaanval zijn geworden.

Als een aanval kan worden beperkt in de tijd, kunnen deze kosten worden verminderd.

Mike Malloy, executive vice president van de producten en strategie bij Webroot commentaar

Lees verder: Top picks

Hoe kunt u uw Bitcoin mijnbouw winst te verhogen met 30 procent met minder inspanning; SMS Android malware wortels en kaapt uw ​​apparaat – tenzij je Russische bent; Bug premies:? Welke bedrijven bieden onderzoekers contanten; Shodan: Het internet van de dingen zoekmachine privacy boodschapper; Wat gebeurt er als je lek gestolen bankgegevens naar de Dark web?

Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get)

Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

Veiligheid, Hoe het niet om een ​​data-inbreuk te controleren (en waarom sommige echt willen dat je “pwned” get), veiligheid, Re-thinking veiligheid fundamentals: Hoe verder te gaan dan de FUD; Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, veiligheid;? FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS gov’t ambtenaren