Walmart heeft Dell Inspiron One 19 all-in-one desktop in verkoop

Walmart heeft Dell’s nieuwste all-in-one PC, de Inspiron One 19, te koop bij de locaties te zetten zonder veel fanfare, blijkbaar waardoor Engadget om te denken dat het net is gevuld. (Lees de reacties op mensen die al het bureaublad in de winkels voor een paar weken heb gezien.) Een beetje speurwerk blijkt ook het systeem op de Walmart website, dacht het is vermeld als “niet op voorraad” online.

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

De Inspiron One 19 heeft eerder in het buitenland beschikbaar zijn geweest, maar nog niet is genoteerd op de Amerikaanse website van Dell. Het is gebouwd rond een 18,5-inch LCD-scherm, hoewel, ondanks Windows 7 Home Premium, lijkt het niet op een touchscreen. Het wordt geleverd met een Intel Pentium E5400 dual-core processor (tenminste het is niet een Atom CPU), 4 GB DDR2 RAM, 640GB harde schijf, DVD-brander, en geïntegreerde graphics. Een voor de min kolom is dat het alleen wordt geleverd met een bedrade netwerkpoort en niet ingebouwde draadloze. Gezien dit kan eindigen in een keuken of slaapkamer, het is onwaarschijnlijk dat deze ruimten een Ethernet-aansluiting beschikbaar zal hebben. Dan weer, voor de prijs- $ 598-je kunt niet verwachten dat alles hebben.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren