Waarom Oracle Zon gekocht: 60% van enterprise software leveranciers vertrouwen op Java

AMR Research heeft zijn jaarlijkse ranglijst van de top 50 enterprise software vendors vatte, maar het echte verhaal kan in haar bevindingen dat meer dan 60 procent van de top honden hebben applicaties die afhankelijk zijn van Java.

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

En van de top 50 enterprise software vendors 33 aanbod applicaties die afhankelijk zijn van Java. Zet hem op en deze groep vertegenwoordigt meer dan $ 38500000000, of 77 procent van de omzet van de top 50’s.

Iedereen die er nog steeds denken dat Oracle’s overname van Sun was ongeveer hardware?

Simpel gezegd, door middel van Oracle Java heeft zijn hand in het grootste deel van de enterprise application markt. AMR denkt dat deze Java-afhankelijk leveranciers zullen moeten hun inzet voor Java opnieuw te evalueren. Dat is nog zacht uitgedrukt.

Hier is een blik op de top 50 enterprise applicatie-leveranciers door de inkomsten.

zie ook: Kan Oracle Java geven een boost (en geld te verdienen met het beter)?

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip