VMware kranen China’s 5-jaar economisch plan

SAN FRANCISCO – economische plannen van China tot de IT-mogelijkheden van zijn binnenlandse bedrijven te ontwikkelen en uitgegroeid tot een marktleider in cloud computing hebben verstrekt VMware enorme kansen om te groeien.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

In een interview met de website Asia hier dinsdag op de verkoper VMworld-conferentie, Andrew Dutton, general manager voor Azië-Pacific en Japan op VMware, wees erop dat het bedrijf in staat om te rijden op de groeikansen die door China’s laatste vijf jaar is geweest economisch plan.

Hij verwees naar de 12e editie van het land van zijn vijfjarige economische blauwdruk, die loopt van 2011 tot 2015. Een van de aandachtsgebieden is om cloud computing a; belangrijke motor voor de IT-industrie en de ontwikkeling van e-government diensten.

Tailoring aanpak voor China; Er is ook een impuls voor de lokale bedrijven om buitenlandse technologie te doen groeien, en dit is een kans VMware heeft gegrepen, zegt Dutton.

Hij voegde toe dat VMware wordt uitgevoerd vier verschillende strategieën voor de Chinese markt. Dit betekende het afstemmen van verschillende benaderingen van segmenten omvattend “grote wolk” zoals diensten voor de overheid, grote commerciële entiteiten zoals telco’s, grote bureaus, zoals de overheid en de financiële sector, en kleine en middelgrote bedrijven in tier twee en tier drie steden.

Dutton wees erop dat VMware heeft verschillende benaderingen in het omgaan met het bedrijfsleven in Taiwan en Hong Kong, waar de leverancier richt zich op supply chain vraagstukken en financiële offers sector, respectievelijk.

“Wij vinden dat de beste manier om te gaan in China is om ‘de Chinese mogelijk’, dus we hebben geen expats daar. We hebben de Chinese mensen en we hebben Chinese labs,” zei hij, eraan toevoegend dat dit een gezamenlijke beleid in het bedrijf voor andere landen.

Voortbouwend op partnerschappen; Inzoomen op partnerships VMware met Chinese bedrijven, Dutton zei dit krijgt vorm in twee manieren. Een vorm van samenwerking maakt het mogelijk lokale bedrijven om technologieën van VMware insluiten en gebruik maken van haar applicatie-interfaces om verbeteringen te bouwen voor de Chinese markt.

Hij wees erop dat dit een win-win situatie, want de lokale bedrijven begrepen de markt beter, wat uiteindelijk zou leiden tot een snellere time-to-market voor de uiteindelijke VMware-gebaseerde product. Hij voegde eraan toe dat heeft momenteel ongeveer 1.900 dergelijke technologie partners, dat is een toename van 10 procent van een jaar geleden;. De tweede vorm van partnerschap grotendeels betrekking op hardware makers, of original equipment manufacturers.

“Ze nemen onze stack en op te sturen die al op de schijven, als een normaal onderdeel van de productie van deze servers. Dus als ze het schip, zij gaan met VMware”, aldus Dutton. Hij deelde dat er nu ongeveer vier van dergelijke partners, waaronder Inspur en Skycloud, met plannen om dit te verdubbelen in de komende 12 maanden.

Hij verwacht dat de massale vraag naar virtualisatie en cloud-producten in China te wijten aan de noodzaak om het adres van de complexiteit als gevolg van massale omvang van de markt. China vorig jaar bracht US $ 286.000.000 aan zijn cloud computing-infrastructuur en dit aantal zal naar verwachting raken US $ 1 miljard in 2016, volgens een onderzoek van IDC in mei.

De push voor cloud computing in het land is een stroomversnelling, het meest recent met de instelling van de; China Open Source Cloud League, begin deze maand. Deze t echnische gemeenschap zal werken aan de ontwikkeling en ondersteuning van OpenStack open source cloud-platform voor China’s bijdrage aan de OpenStack wereldwijde gemeenschap te verhogen.

Ryan Huang van de website Asia gemeld uit VMworld 2012 in San Francisco, Verenigde Staten.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid