VMware koopt Determina

Virtuele machine software powerhouse VMWare heeft stilletjes verworven Determina om rundvlees van de beveiligingsmogelijkheden van hypervisors en gevirtualiseerde workloads.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

VMware gemeld onderzoeksbureau Gartner over de deal op 13 augustus, maar een publieke aankondiging is nog niet gemaakt. Financiƫle details zijn niet bekend.

Gartner-analist Neil MacDonald verwacht dat VMware de Determina Memory Firewall HIPS-oplossing integreren in de ESX hypervisor, zodat de hypervisor zelf kan een extra niveau van bescherming tegen indringers te bieden.

Determina’s LiveShield, die realtime bescherming kwetsbaarheid biedt, kan ook gebruikt worden door VMware aan de hypervisor en guest besturingssystemen van aanvallen op bekende kwetsbaarheden in situaties waarin deze nog niet zijn gepatcht beschermen, zei MacDonald.

Beide Determina technologieĆ«n zijn vrij OS- en applicatie-neutraal, het verstrekken van VMware met een gemakkelijke manier om ESX evenals Linux- en Windows-gebaseerde gast besturingssystemen te beschermen, “voegde hij eraan toe.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro