Virtualisatie, beveiliging tegenhouden Azië cloud rollout

Het aantal gevirtualiseerde systemen in Azië is nog steeds erg laag en moet op de helling, zodat cloud om op grotere schaal in de regio worden vastgesteld, heeft ook betrekking hebben tegengehouden goedkeuring, hoewel bedrijven nu beginnen om de voordelen van verhuizen naar de cloud te realiseren zijn te groot om te negeren.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Cloud, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE winkelhaken zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

In een interview met de website, Dimension Data Asia-Pacific CEO Bill Padfield wees naar de industrie statistieken dat de vaststelling van genomen; virtualisatie in Azië-Pacific, op tussen de 18 procent en 25 procent;. De regio is onder-gevirtualiseerde, in vergelijking met de markten zoals Australië waar het niveau van gevirtualiseerde systemen geklokt op 85 procent.

Klanten van het Amerikaanse cloud providers moet serieus nadenken over hun contracten service, na onaangenaam uitspraak van een Amerikaanse rechter dat local search warrants klantgegevens overzee opgeslagen moet bevatten.

Aangezien de onderliggende infrastructuur en enabler van cloud computing, virtualisatie basis moet worden ingezet voordat bedrijven cloud-diensten kunnen vaststellen, Padfield genoteerd.

Een “obsessie” over de veiligheid was ook gehouden Aziatische activiteiten terug van cloud, zei hij, eraan toevoegend dat de, verschillende data regelgeving nog ingewikkelder zaken. Hij merkte op dat wetten die cloud data en diensten zijn nog steeds in ontwikkeling en proberen om gelijke tred te houden met technologische verbeteringen in deze ruimte.

Omdat cloud computing meestal dwars door meerdere landen, en daarom rechtsgebieden, is het zeer ingewikkeld en moeilijk om te bepalen welke gegevens op grond van de bevoegdheid die moet worden bestuurd.

Een bedrijf gevestigd in Vietnam, bijvoorbeeld, kan de toegang tot een cloud service die wordt geleverd vanuit Hong Kong, maar het routeren van gegevens via een ander systeem in Indonesië. Te midden van deze ingewikkelde cloud-netwerk, zullen toezichthouders moeten uitzoeken hoe te identificeren en volgen de beoogde data.

Het is gemakkelijk te zien en te controleren materiële activa, maar hetzelfde kan niet gezegd worden voor cloud data, zei Padfield. De obsessie, over veiligheid, had bedrijven terug van het verplaatsen naar de cloud gehouden, zei hij, maar merkte op dat dit langzaam is het afvoeren van de afgelopen jaren.

Nu is het minder over de veiligheid en over hoe om te verhuizen naar de cloud sneller, “zei hij.” Ze willen in staat zijn om te testen op de wolk zo snel mogelijk en krijgen hun applicaties naar de cloud.

Bedrijven die overgang was begonnen hebben het model werken gerealiseerd en zijn nu de opbouw van hun apps op de cloud, voegde hij eraan toe, wijzend naar retailer Kathmandu, als voorbeeld. De Nieuw-Zeelandse kleding maker ingezet haar ERP-applicatie op Dimension Data publiek compute-as-a-service-aanbod, dat zij toegang krijgen tot een hogere capaciteit op een pay-per-use-model en voer nieuwe toepassingen in een testomgeving op basis van live data.

Volgens Padfield, cloud is de leverancier van de snelst groeiende bedrijf in de regio Azië-Pacific, waar de Dimension Data is het duwen van een 700 procent jaarlijkse groei. De systeemintegrator was begonnen rijden zijn cloud agenda drie jaar geleden na het verwerven van bedrijven zoals BlueFire in Australië en OpSource in de Verenigde Staten, zei hij.

De acquisities kon het bedrijf gestandaardiseerde hardware voor publieke, private en gehoste cloud-infrastructuren, en op voorwaarde dat de mogelijkheden in de automatisering, meting en facturering bieden, voegde hij eraan toe. “Ze gaven ons de platforms om cloud operator voor de eerste keer,” zei hij.

Dimension Data levert haar cloud-diensten via een netwerk van Managed Cloud Platform (MCP) locaties worldiwde, waaronder Singapore, Hong Kong, Tokio, Amsterdam en Londen, evenals zijn; OneCloud Alliance; gemeenschap bestaande dienstverleners zoals BSNL in India, Indosat in Indonesië, en Hitachi in Japan.

Met uitzondering van India, waar het partnerschap aangegaan BSNL te bouwen zes datacenters aan de lokale wettelijke voorschriften te voldoen, heeft Dimension Data niet uitgevoerd zijn eigen datacenters, maar liever om samen te werken met lokale datacenter eigenaars. Als systeemintegrator, helpt het ontwerpen en bouwen van datacenters voor haar klanten. Haar; moederbedrijf, NTT Communications, hoewel, is eigenaar van dergelijke fysieke activa.

Cisco Systems, vorige maand zei dat het zal de uitrol; Dimension Data openbare infrastructuur-as-a-service, (IaaS) als een van de twee hybride cloud keuzes op haar Intercloud architectuur, samen met zijn eigen UCS Director. De twee bedrijven zullen ook partner op een andere IaaS-platform dat zal worden gebundeld met andere Cisco-technologie en SaaS (Software-as-a-service) applicaties, waaronder Microsoft SQL Server en SharePoint.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid