Virtual Computer Ronde B en Citrix

Het is nogal ongebruikelijk is voor mij uit te spreken over de financiering van een leverancier van virtualisatie-technologie. Deze keer, echter, dacht ik Virtual Computer de aankondiging dat het de financiering van Highland Capital Partners had ontvangen, Flybridge Capital Partners en Citrix waardig was commentaar. Ik zag ook een demonstratie van NxTop tijdens mijn gesprek met Virtual Computer.

Wolk, VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven; Cloud, IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM, Data Centers, VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft; Cloud; Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke punten, zwakheden, big picture

Virtual Computer Inc., het bedrijf herdefiniëren PC lifecycle management door middel van virtualisatie, heeft vandaag aangekondigd dat heeft beveiligd $ 15 miljoen serie B financiering. De ronde werd mede geleid door serie A investeerders Highland Capital Partners en Flybridge Capital Partners met extra investeringen uit strategische investeerder Citrix Systems, Inc. de laatste ronde van de financiering posities Virtual Computer haar wereldwijde verkoop- en marketinginspanningen en verdere vooruitgang aanzienlijk te versnellen ontwikkeling van het bedrijf NxTop ™ productaanbod.

Citrix is ​​de nationale luchtvaartmaatschappij van Xen. Het is in het beste belang voor iedereen die brengt nuttige en slimme producten op de markt, gebaseerd op dat fundament te helpen. Hoewel dit soms betekent dat Citrix is ​​het helpen van een concurrent, kan de wens om Xen alomtegenwoordig maken alleen worden gerealiseerd als er een vol en krachtig ecosysteem.

Citrix niveau van ondersteuning van een ander bedrijf gaat vaak verder wanneer dat bedrijf ook kan dienen om te helpen Citrix dienen de installed base beter en opent de deuren naar nieuwe klanten voor de producten van Citrix. Virtual Computer is zeker in de laatste categorie.

Zowel Citrix en Virtual Computer zijn bezig met een veel werk om Xen-technologie te gebruiken om een ​​client-omgeving die is flexibeler, betrouwbaarder, veiliger (zie verhalen over de recente Citrix / Intel partnership centreren op Intel vPro beveiligingstechnologie) en maak, hier is de sleutel, beter beheersbaar.

Virtual Computer ontwierp een krachtige set van tools die het mogelijk maken voor organisaties om een ​​aantal gouden beelden die besturingssystemen, toepassingen, gebruikersdata en gebruiker personalisatie data op te nemen en vervolgens te implementeren, dat op een zeer eenvoudige, in hoge mate geautomatiseerde wijze te ontwikkelen. Als het zo gebeurt, kan de technologie Virtual Computer’s worden gemaakt om te werken met veel verschillende hypervisors waaronder Xen.

De demonstratie zag ik van NxTop bètasoftware was zeer indrukwekkend. Ik hoop dat met een van de bedrijven die deel uitmaken van de beta-testen Virtual Computer programma geweest om te spreken. Ik zou mijn $ 5 per week salaris wedden dat de verhalen gaan onder meer hoe Virtual Computer gecombineerd met de Xen hypervisor maakte het leven eenvoudiger voor IT-beheerders.

VMware’s volgende spel: het beheren van alle wolken voor bedrijven

IBM stappen tot cloud deals met VMware, SugarCRM

VMware koopt Arkin Net, voegt software-defined networking heft

Public cloud computing-leveranciers: Een blik op sterke en zwakke punten, big picture