Veteraan software ‘mobile, social makeover

Als de software-industrie overgangen van boxed producten met vaste licenties voor mobiele apps met een andere prijsstelling en delivery model, leveranciers zoals IBM en Autodesk erkennen de noodzaak om hun veel gebruikt, maar oudere software remake relevant te blijven en rijden aanhoudende groei.

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO, Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Christopher Blake, samenwerking executive bij IBM Asean, merkte een verschuiving optreedt tussen ondernemingen over de hele wereld waar de sociale en enterprise collaboratieve software worden steeds vitale business tools om organisaties in staat te stellen vrijwel transformeren elk onderdeel van hun bedrijfsvoering.

“Sociale zaken en collaboration software bieden de wereld van de mogelijkheid dat optreedt wanneer alle energie en kansen die zijn gegenereerd in de buurt van de consument modellen zoals Facebook en Twitter zijn gericht en uitgeoefend op de aanpak van zakelijke uitdagingen,” zei Blake.

Mike Colombo, senior director van marketing voor Azië-Pacific bij Autodesk, wees er ook op dat het van belang de toegankelijkheid op verschillende platforms.

“We zullen doorgaan met de mogelijkheden te vergroten voor onze gebruikers gemakkelijk ofwel industrie- of locale-specifieke apps gebouwd op AutoCAD toegang, en verbinden met de grote gemeenschap van gebruikers,” verklaarde hij.

de website Asia sprak met Big Blue en Autodesk alsook Nuance om uit te vinden hoe hun decennia-oude software – Lotus Notes, AutoCAD en Dragon NaturallySpeaking, respectievelijk – hebben gedaan in de veranderende software landschap en de opgestelde stappenplannen te houden deze offers relevant in de markt.

IBM’s Lotus Notes, Concurrentie in de e-mail en samenwerking markt blijft als relatieve nieuwkomers die Google onder meer groeien, met zijn Google Apps aanbod, uitdaging markt gevestigde exploitanten, zoals IBM en Microsoft, maar Blake merkte op dat zakelijke gebruikers in IBM’s richting hebben genomen omarmen social business en samenwerking transformatie.

“Of de toegang [e-mail] applicaties on-premise, vanaf een mobiel of in de cloud, sociale bedrijven van alle groottes moeten communiceren en samenwerken on-the-fly over een wereldwijd netwerk van klanten, partners en medewerkers”, verklaarde hij .

We zijn erg trots op onze positie in al deze gebieden en … sinds onze release van IBM Lotus Notes [in 1989] en Domino 8.5, hebben we de snellere take-up van de evoluerende platform binnen onze bestaande en nieuwe klanten gezien.

Hij voegde eraan toe dat voor de volgende iteratie van Notes en Domino, zal Big Blue op zoek naar zijn software meer consistente en interoperabele over een breed scala van andere samenwerking producten en mobiele en tablet-apparaten te maken.

De evolutie roadmap omvat de beweging in de richting activiteit stromen als een manier om het aggregeren en uitdragen van informatie, vergelijkbaar met social networking sites zoals Facebook, zei hij. Het omvat ook de mogelijkheid om samen te werken dan de bestaande grenzen van de organisatie om de belangrijkste klanten, leveranciers en partners, alsook de flexibiliteit om de samenwerking diensten weven gedurende een breed scala aan hun zakelijke processen omvatten, zei Blake.

“Deze elementen zullen een bedrijf in staat om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden en daardoor krijgen een concurrentievoordeel door middel van de strategische inzet van samenwerking diensten [zoals Lotus Notes],” vermoedde hij.

Autodesk’s AutoCAD, gelanceerd in december 1982, heeft design software AutoCAD vandaag een user base van meer dan 10 miljoen en blijft een van ‘s werelds toonaangevende twee- en drie-dimensionale computer-aided design tools, Colombo vertelde de website van Azië.

Zijn lange levensduur in een snel veranderende software landschap kan worden toegeschreven aan het vermogen van de onderneming aan te passen aan de heersende technologische trends, zei hij. Bijvoorbeeld, in 2010, het bedrijf bracht AutoCAD terug naar Apple’s Mac-platform, evenals geïntroduceerd AutoCAD WS, een applicatie cloud-gebaseerde die gebruikers in staat stelt om te werken vanuit overal en altijd. De laatste, in het bijzonder, wordt nu gebruikt door meer dan 2,5 miljoen mensen wereldwijd, voegde hij eraan toe.

Dit jaar, Autodesk introduceerde een nieuwe familie van ontwerp en de creatie suites in een pakket dat is “meer rendabel en makkelijker te installeren, implementeren en beheren dan individuele producten”, zegt Colombo. De voordelen van een dergelijk pakket omvat waardoor het makkelijker voor klanten om te standaardiseren over meerdere afdelingen en zorgen voor een grotere flexibiliteit in reactie op veranderende zakelijke behoeften, voegde hij eraan toe.

Gevraagd hoe AutoCAD zal blijven evolueren in de komende jaren, zei hij cloud computing, zal de documentatie van ideeën en grotere toegankelijkheid tot metgezel apps het bedrijf de belangrijkste prioriteiten.

Met betrekking tot de apps, merkte hij op dat de nieuwe in-product markt – bestaande uit metgezel apps van externe ontwikkelaars – kunnen gebruikers direct bekijken, downloaden en de aankoop van meer dan 150 apps vanuit AutoCAD.

Binnen de regio Azië-Pacific, zal gelokaliseerde inhoud een belangrijke rol bij het bevorderen van de design software te spelen, zei Colombo. In China, bijvoorbeeld, de AutoCAD EX werd dit jaar geïntroduceerd op de specifieke behoeften van de lokale markt. Gratis beschikbaar, is het aanbod geleverd via cloud computing en is bedoeld om te helpen de Chinese gebruikers te creëren en edit.DWG ontwerp-bestanden, voegde hij eraan toe.

Nuance Dragon NaturallySpeaking; De software werd voor het eerst geïntroduceerd op de markt in juli 1997 als een continue spraak-en-voice programma herkenning met een woordenschat van 23.000 woorden. Sindsdien, “miljoenen exemplaren van Dragon software” zijn inmiddels verkocht door Nuance, dat over de rechten op de technologie gekocht door zijn makers, James en Janet Baker, aldus Peter Mahoney, het bedrijf senior vice president en general manager van Draak.

Hij voegde eraan toe dat de verkoop van de software “versneld in de afgelopen jaren”, en is één van de snelst groeiende softwaretitels volgens de NPD Group, hoewel Nuance weigerde specifieke verkoopcijfers te delen.

In termen van de ontwikkeling van het product, Mahoney wees erop dat de Dragon productfamilie biedt nu ondersteuning voor Windows, Mac en mobiele besturingssystemen, en deze uitbreiding zal naar verwachting doorzetten in de komende jaren.

Hij voegde eraan toe dat klanten kunnen verwachten dat het bedrijf de focus op de nauwkeurigheid in toekomstige producten evenals verhoogde gebruiksgemak en meer intelligentie in de software te zien.

Dragon Morgen wordt nauwkeurig te doen wat je wilt doen, zelfs als je niet erg duidelijk met uw verzoek, “zei hij.” Klanten kunnen ook verwachten om meer talen te zien, meer [ondersteunde] platforms en betere ondersteuning voor lawaaierige en mobiel omgevingen.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro