Verslag: Online retail raakt 41900000000 $ in het laatste kwartaalverslag

De nieuwste e-commerce cijfers van comScore aantonen dat de consument een hoop geld besteden met online retail-activiteiten. De derde kwartaalcijfers van onderzoeksbureau comScore blijkt een solide $ 41900000000 werd besteed via e-commerce, een stijging van 15% ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Dit was het achtste kwartaal op rij dat een tweecijferige groei ten opzichte van vorig jaar liet zien. Als deze trend doorzet kunnen we een record vakantie seizoen te zien met meer dan $ 55000000000 in e-commerce.

Content producenten zullen blij zijn om te weten dat digitale content en abonnementen was de best presterende categorie in het derde kwartaal, gevolgd door consumentenelektronica. De laatste profiteert wel van de groeiende populariteit van de tablet. Het rapport is niet breken de ontvanger van de meerderheid van de digitale verkoop inhoud, maar geen twijfel over Amazon is het rijden van de populariteit van de Kindle lijn.

De top vijf categorie├źn van de verkoop van producten die bijdragen aan de grote kwartaal waren: Digital Content en abonnementen, Consumer Electronics, Event Tickets, kleding en accessoires, en Computer Software. Elke categorie ervaren ten minste een 16 procent groei ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Van bijzonder belang is het hoge aantal consumenten de toelating tot “showrooming”. Dit is de praktijk van het gebruik van een smartphone in een winkel om online prijzen van een product te controleren in de winkel, en zelfs het kopen van het product online. Bakstenen en mortel winkels moet proberen te achterhalen hoe om te gaan met deze stijgende praktijk door de consument.

? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en gratis voice

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP

PayPal breidt samenwerking met MasterCard

Telco’s;? Reliance Jio rotsen Indiase telecom met goedkope data en vrije stem, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen; MKB; GoDaddy koopt WordPress management tool ManageWP, E-Commerce; PayPal breidt samenwerking met MasterCard