Verslag: Dropbox prepping voor IPO later dit jaar

Dropbox heeft al in de planning geweest en het houden van een ontmoeting met de banken over het draaien in een naamloze vennootschap in de tweede helft van 2013, op basis van Quartz.

Op basis van anonieme bronnen gezegd te worden “ingelicht over de gesprekken,” Quartz gesuggereerd dat de cloud storage provider is klaar voor een beursgang nu het debuut van zijn nieuwe zakelijke producten.

Eerder deze week, Dropbox uitgerold; een aantal nieuwe functies en een nieuwe console, voor IT-beheerders als het probeert om het opvoeren van de onderneming inspanningen.

De extra set van diensten voor het bedrijfsleven zeker maakt Dropbox kijken meer goed afgerond, waardoor het in San Francisco gevestigde bedrijf frames met meer van een onderneming tech rand in plaats van een gewone consument één. Dat zou vooral van vitaal belang zijn als Dropbox probeert voor de rechter banken en investeerders op dit moment.

Terugkijkend op de belangrijke technologische beursgangen in 2012, de duidelijke trend was dat enterprise technologie die steeg – en de consument die flopte. Vergelijk maar Zynga en Facebook ten opzichte van de wil van de werkdag en, Palo Alto Networks.

Met behulp Werkdag, waarin de openbare ging, op de New York Stock Exchange in oktober, als een goed voorbeeld, de Software-as-a-Service provider debuteerde op $ 28 per aandeel -; al hoger dan eerdere verwachtingen, – uit te sluiten; de eerste dag op ongeveer $ 50 per aandeel.

Er zijn niet veel gemor eerder geweest over een beursgang, maar Dropbox ook kan worden duwen om het publiek dit jaar gaan naar concurrent Box verslaan om de punch.

Vorige maand, CEO Box en mede-oprichter Aaron Levie bleek dat Los Altos, Californië gevestigde bedrijf is gericht op een beursgang in 2014. Levie laten doorschemeren dat 2013 nog een mogelijkheid te verklaren, maar hij beschreef het nog steeds als een ‘long shot. ”

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen

Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie, Cloud;? Xero lanceert samenwerking met Macquarie Bank voor BPAY betalingen