Venture capital is een keiharde business. Nee echt

Denk venture capital is een “easy business”? Denk opnieuw. Volgens een VC, de afgelopen tien jaar, uitbetalingen van durfkapitaal deals er niet in geslaagd om die match te investeren in de aandelenmarkt

Wolk, Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO; Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups ; Waarom de Chinese India’s Hike bode in een eenhoorn hebben getransformeerd en wat WhatsApp kunnen leren

Volgens cijfers van Union Square Ventures ‘principal Fred Wilson, die op de A Venture Capitalist blog schrijft, zijn korte en lange termijn private equity-rendementen lager geweest de afgelopen tien jaar dan de Amerikaanse publieke markten zoals de Nasdaq.

In feite hebben ze laag over de 10-jarige periode geweest, ze hebben geen dubbele cijfers bereikt, aldus Wilson.

“Toen ik in het bedrijf in het midden van de jaren ’80, werd ik opgeleid dat u die nodig is om ten minste 20 procent jaarlijks rendement net aan de commanditaire vennoten te blijven in het bedrijfsleven te produceren,” schrijft Wilson.

Met behulp van gegevens uit Cambridge Associates die VC prestaties in diverse technologische sectoren, Wilson vergelijkt de Nasdaq Composite tienjarige rendement tarief van 10,3 procent naar 9,3 procent rendement van “later en expansiefase” VC investeringen – een fase die makkelijker om de winnaars te halen moeten zijn , maar gebiedt ook de hogere prijzen, omdat het potentieel van de onderneming is meer zichtbaar voor investeerders en hun rivalen.

Vroeg stadium fondsen deed het bijzonder slecht, terug te keren op gemiddeld 6,2 procent na een jaar, maar slechts 3,9 procent na 10 jaar – zo laag dat het lijkt de logica van het nemen van grotere risico’s te trotseren.

“Tien jaar, zou je verwachten dat vroeg stadium zien overtreffen multi- en een laat stadium. Meer risico moet meer rendement te produceren,” zei Wilson.

Vroeg stadium investeren is hard. Je verliest meer dan je wint. En als je wint, moet je om te winnen groot. Later stadium investeren is een beetje makkelijker. U kunt winnaars plukken in dat het bedrijfsleven makkelijker. Maar zo kan iedereen. Elke deal is een veiling en de winnaar betaalt de hoogste prijs.

Dus de volgende keer dat u een VC bieden tegen een andere, misschien kun je gewoon een beetje empathie voelen voor ons. We zitten in een keiharde business, in een poging om geld te verdienen om te leven om te vechten een andere dag. Net als iedereen.

Hoewel het misschien een hardere bedrijf dan het lijkt, Cambridge Associates merkt op haar verslag voor het kwartaal eindigend op 30 september 2012, dat 10 jaar VC rendement tarief (inclusief alle stadia) 10,7 procent sinds 2010 is verbeterd, dankzij de dotcom bust investeringen vallen uit de 10-jarige vergelijking.

Het rapport merkt ook op dat VC rendementen lager zijn dan de markten tot de periode van 10 jaar, waarna VC rendementen rendement triple die van de publieke markten.

Cloud software maker Coupa bestanden voor $ 75.000.000 IPO

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren