Vapor IO introduceert de Open Data Center Runtime Environment

Ondanks de ietwat ongelukkige keuze van de naam, Vapor IO kwam uit stealth mode deze week op de Project Summit Open Compute. Met een doel van de uitbreiding van de Open Data Center Runtime Environment met een intelligente laag, de Core Operating Runtime Environment (Vapor CORE), dat Vapor IO hoopt op een industriestandaard methode die het mogelijk maakt data center operatoren om gedetailleerde statistieken te krijgen op hun individuele workloads bieden , waardoor ze een nieuwe statistiek gebruiken ze noemen prestaties Watt per Dollar (PWD).

Data Centers, IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen, Data Centers; Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

De Vapor IO open API-omgeving, die het mogelijk maakt toepassingen om real-time integratie voorzien van de live data center, is ontworpen om te werken, niet alleen met Open Compute hardware ontwerpen, maar ook de oudere hardware heersen in bijna elk datacenter. De real-time informatie die via de open API zal datacenter operators naar rechts-size hun installaties toe te staan, het minimaliseren van de gevaren van over-provisioning, zelfs in deze tijden waarin virtualisatie is aan de orde van de dag, en zorgen voor de meest efficiënte werking van elke datacenter.

De Vapor IO-model gaat ook verder dan de software en stelt een vernieuwde rackmount systeem genaamd de Vapor Chamber. Deze circulaire rack mount systemen, die een Cray supercomputer te lijken, wordt voorgesteld om doorgangen van standaard 19 “rack mounts te vervangen door een grotere computergebruik dichtheden mogelijk in dezelfde ruimte, met behulp van standaard-en kleinbedrijf apparatuur. Vapor IO ziet de Vapor kamer als de sleutel tot het gebouw een ingestorte infrastructuur die gemakkelijk wordt hergebruikt en bevat de veiligheid en de macht eisen van de moderne datacenter.

Open DCRE, Vapor CORE, en de Vapor Chamber vertegenwoordigen een meer dan evolutionaire benadering van het ontwerp en de werking van de volgende generatie datacenter. Hun ontwerpen en voorstellen wijzen op een aanzienlijke verbetering van de toekomstige generaties van datacenters, maar voor nu, de firmanaam juiste blijft.

IBM lanceert nieuwe Linux, Power8, OpenPower systemen

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren