Trackpad ++: Must-have Mac productiviteit stimuleren hulpprogramma voor Boot Camp-gebruikers

Een van de meest frustrerende dingen over het schakelen tussen OS X en Windows is onthouden welke gebaren je kunt gebruiken op welk besturingssysteem, en op geen enkel moment is dit meer een hoofdpijn dan wanneer u werkt onder Windows op een Mac.

Het probleem is dat omdat u Windows uitvoert op dezelfde hardware als je normaal draaien OS X op, verwacht je alles hetzelfde werk, en dat is inclusief het trackpad. Maar het hoeft niet, en dit is iets dat ergerlijke en hoogst onbevredigend kan zijn.

Voer Trackpad ++, een hulpprogramma dat is eigenlijk een derde partij Windows-driver (ondersteunt Windows 7 naar Windows 10) voor Apple’s Multitouch en nieuwe Force Touch trackpads vinden op MacBooks. Niet alleen ondersteunen 2, 3, en 4 vingers OS X gebaren, maar het ondersteunt ook Windows 8 gebaren, en heeft de mogelijkheid om te detecteren en te negeren toevallige aanrakingen van de trackpad.

Dit is het dichtst je gaat om het hebben van de volledige Mac trackpad ervaring tijdens het uitvoeren van Windows op je Mac te krijgen.

Als u op zoek bent naar een bestuurder die ondersteuning biedt voor de Apple Magic Trackpad, dan moet je een kijkje nemen op TrackPad ExtraMagic nemen, ook door dezelfde ontwikkelaar.

Zowel Trackpad ++ en ExtraMagic worden donationware, wat betekent dat u ze kunt gebruiken voor gratis, maar tenzij je een licentie te kopen dan moet je het stuurprogramma regelmatig bij te werken. Ik ben toevallig te denken dat als je Windows op je Mac met Boot Camp draaien of u de Magic Trackpad gebruiken op een pc dan is deze software is gemakkelijk ter waarde van $ 15 tot $ 20 voor een licentie. Zodra u een geldig serienummer dan is er geen verplichting om het stuurprogramma regelmatig bij te werken.

iPhone 7 zou ontwerp wachten te nemen van de Apple Watch

Best MacBook, MacBook Air en MacBook Pro accessoires voor werk en spel

Beste Android smartphones voor werk en spel: juni 2015 editie

Apple is gericht op Android switchers met ‘Ga naar iOS’ app

Windows 10: Het enige grote OS nog steeds proberen om een ​​bok van consumenten knijpen

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 niet vloeibare schade; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in elk geval;? Google’s DeepMind claimt belangrijke mijlpaal in het maken van machines praten als mensen

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Onbewoond eiland tech: Wat heb je nodig als je uit het rooster

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro