Toch Debatteren zaterdag Mail Delivery

Ondanks een sterke aanbeveling van de Postmaster General dat de USPS elimineren zaterdag postbezorging (samen met andere kostenbesparende moves en een renteverhoging), het probleem is verre van opgelost. Eind juli, senator Jon Testor (D-Mont) zei dat de senatoren die de begroting van de US Postal Service toezien het voorstel om te stoppen met het leveren van e-mail op zaterdag zal blokkeren. De USPS kan geen diensten snijden zonder instemming van het Congres.

Doc is een beetje op het hek over de zaterdag postbezorging raadsel. De USPS is op weg om te verliezen $ 7000000000 dit fiscale jaar, dus er iets moet worden gedaan. Maar er is een grote zorg onder direct marketeers en transactionele printers dat het elimineren van zaterdag postbezorging zal een meetbaar effect op de handel, en druk op het platteland in het bijzonder hard.

Voor een goed boek over het onderwerp, kijk op dit artikel uit de New York Times.

Als de federale toezichthouders overwegen een voorstel voor de meeste zaterdag postbezorging te snijden, is het bedrijfsleven sterk verdeeld over de gevolgen van de omschakeling naar vijfdaagse service.

Het postkantoor schat dat het snijden van aflevering op zaterdag zou besparen $ 3000000000 per jaar;. Sommigen, zoals Donald J. Hall Jr., chief executive van Hallmark Cards, zei dat het elimineren van aflevering op zaterdag en het verhogen van de prijzen zelfs stapsgewijs meer zaken weg zou rijden van de Verenigde TPG, resulterend in een “hellend vlak.

Maar anderen, zoals Andrew Rendich, de belangrijkste service en DVD Operations Officer bij Netflix, zei de levering van vijf dagen zou een beter alternatief voor aanzienlijk hogere posttarieven zijn. “De grote tariefsverhogingen zal absoluut squash bedrijf en zal absoluut trage groei voor een bedrijf als Netflix,” zei de heer Rendich.

Doc vraagt ​​zich af waar u zich op de kwestie, vooral als je veel van transactioneel drukwerk en regelmatig sturen correspondentie klant. Veel mensen die ik heb gesproken met de USPS willen zou elimineren een van de weekdagen, sinds zaterdag is van oudsher een goede dag om mail direct te krijgen in de handen van mensen (als ze niet aan het werk en hebben tijd om te gaan met het meteen). Dus wat is beter, het elimineren van de zaterdag postbezorging of een groot percentage te verhogen? De manier waarop het is nu op zoek, kunnen we worden geleid in de richting van een combinatie van beide!

Video: 3 tips voor het huren van Millennials

Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal

De smerigste kleine geheim over big data: Jobs

Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen

MKB; Video: 3 tips voor het huren Millennials, Enterprise Software; Het grootste geheim in de sociale: Brand communities zijn overal; Big Data Analytics; De smerigste kleine geheim over big data: Jobs, Robotics; Het bouwen van een slimmere robot met diepe leren en nieuwe algoritmen