Telstra draadloze advertenties nog steeds gecontroleerd: Conroy

Hoewel de concurrentie waakhond sloeg uit clausules verbieden draadloze promotie in (NBN Co) de National Broadband Network Company contracten met Telstra en Optus, Communicatie Minister Stephen Conroy heeft gezegd dat hij gelooft dat er niets zal veranderen.

Stephen Conroy, (Credit: Josh Taylor / de website Australia)

Na de indiening van Telstra’s structurele scheiding onderneming (SSU), werd bekend dat de Australische Concurrentie en Consumer Commission (ACCC) had gezocht naar een clausule in Telstra 11000000000 $ overeenkomst met NBN Co dat zij zou hebben belet het bevorderen van draadloze als een substituut verwijderen voor NBN diensten.

In antwoord op een vraag van de pers-gallery journalisten na zijn toespraak bij de National Press Club in Canberra vandaag, Conroy zei dat een nieuwe clausule de voormalige wireless-promotie clausule is vervangen door degene die de valse en misleidende reclame afdeling van de Trade Practices spiegels Act, die de telco’s van de lancering van advertenties beweren draadloze zou verhinderen sneller dan vezel.

[Het] zorgt mensen kunnen niet proberen te doen alsof over de capaciteiten van de draadloze of HFC, “zei hij.” Uiteindelijk denk ik dat de NBN Co bord zijn comfortabel en vol vertrouwen in de manier waarop het contract is nu geschreven.

speech Conroy richtte zich sterk op de beleidsvoorstellen besproken door Shadow Communications minister Malcolm Turnbull, dat begon met zijn eigen toespraak tot de National Press Club in augustus. Conroy vergeleek het beleid om de aanpak van de coalitie aan de klimaatverandering.

De strategie bestaat uit drie stappen: eerst, ze zeggen dat er geen probleem is, ten tweede, ze zeggen dat het voorstel van de regering zal niet werken, of is te duur en ten slotte, stellen zij een plan dat niet in slaagt om te leveren voor onze toekomstige behoeften, ” hij zei.

Conroy eerste gerichte beweringen Turnbull dat 12 megabits per seconde (Mbps) downloadsnelheden waren genoeg voor de Australiërs. Hij wees naar overzichten waaruit blijkt dat download snelheden zijn toegenomen tussen de 25 tot 35 procent per jaar voor de afgelopen twee decennia, en zei dat de exponentiële groei zal zich voortzetten.

“Net zoals dial-up snel ontoereikend voor onze behoeften werden, zo zal koper-gebaseerde technologieën onvoldoende worden zeer binnenkort,” zei hij.

Conroy zei dat de mobiele netwerken zou ook een belangrijke rol te spelen in de toekomst, maar hij ziet dit als een aanvulling op vaste breedbandnetwerken.

Op Turnbull recente beweringen dat de NBN boven $ 50 miljard kost, Conroy zei dat Turnbull is verwarrend investeringen met operationele kosten.

Conroy ook bespot Turnbull’s bewering dat de prijzen voor de diensten van vandaag hoger dan breedbanddiensten zou zijn, te wijzen op aankondigingen door verschillende retailers die hogere snelheid NBN diensten die vandaag beschikbaar zijn gezet op een lijn met ADSL-diensten.

De minister communicatie scheurde in de eigen voorstel Turnbull voor een mix van technologieën, met inbegrip van hybride fiber-coax (HFC), fiber to the knooppunt (FTTN) en draadloos. Conroy zei dat de voorgestelde 60Mbps snelheden alleen haalbaar zijn met behulp van gebonden koperparen, die niet bestaan ​​in elke verbinding in Australië. Hij voegde toe dat een coalitieregering miljarden op de technologie voor FTTN dat nutteloos zou zijn bij het upgraden naar fiber to the home (FTTH) zou verspillen.

Een kosteneffectieve uitrol van FTTN niet een efficiënte upgrade naar glasvezel te bieden aan het huis, “zei hij.” Het is niet eenvoudig een kwestie van het bouwen van vezels deel van de weg naar het huis, en vervolgens de bouw van de rest later .

Met behulp van de HFC-netwerken gebouwd door zowel Telstra en Optus zou niet passend zijn, ofwel, Conroy gesteld, zoals de kabel is een gedeeld medium.

Hoe meer mensen die het gebruiken in uw straat, hoe langzamer het wordt. Als mensen beginnen ‘hogging’ de beschikbare capaciteit, er is niet genoeg om rond te gaan.

De minister zei dat zijn schaduw tegenhanger is “de planning van een netwerk dat achterhaald tegen de tijd dat het is gebouwd zal worden”, en een die uncosted. Hij wees naar de $ 16700000000 figuur uit Citigroup eerst onthuld door de website van Australië, en merkte op dat het niet eens factor in het overtuigen van Telstra structureel te scheiden zijn groothandel en retail armen.

Het feit is, Telstra is nooit vrijwillig structurele scheiding overwogen zonder een stimulans, “zei hij.” We zijn links te vertrouwen dat de heer Turnbull’s eigen vaardigheden van overreding zal het recht van de structurele fout achtergelaten door de regering Howard.

Conroy zei dat de coalitie heeft drie tegenstrijdige beleid; Turnbull’s plan in strijd is met de opmerkingen van oppositieleider Tony Abbott’s die draadloze overtreft vezel, terwijl de Nationals roepen op tot 50 procent van de regionale Australië worden gedekt door FTTH.

Hij sloot de toespraak met een citaat pictogram Liberale Partij Sir Robert Menzies zoals hij het noemde voor Australië en grote ideeën “trots van de grote bedrijven zijn”, omdat de overheid begonnen met de regeling Snowy Mountains in 1958.

“Het NBN is het grote idee voor onze tijd”, aldus Conroy.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze