Tech Roundup: Big Data

Terwijl Big Data als een technologie nog zijn weg kan vinden in de zakelijke wereld, is het al steeds de heetste trend voor organisaties op zoek naar een voorsprong op de concurrentie. Maar het zal nodig hebben is een beter begrip van wat big data wel en niet – alleen dan een organisatie kan inbellen op de details van predictive analytics en real-time architecturen die zal helpen het genereren van zakelijke voordelen.

In deze thought leadership gids, zult u vinden

Download deze bron nu om meer te weten te komen!

Over drie maanden durend programma, zullen wij u toegang tot deze experts geven en onderzoek doen naar de huidige trends en uitdagingen rond Big Data in BraziliĆ«, het heden exclusief case studies en geven inzicht in de actuele thema’s en kansen van de Braziliaanse markt.

Klik hier om toegang te krijgen tot de exclusieve opleiding.

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

Hennessy m 16 jaar als hoofd van de Stanford University – Laat Big Silicon Valley Legacy

De grenzen van de gegevens wetenschap in het opbouwen van diversiteit op de werkvloer

De technologie vaardigheden die nodig zijn om te leveren in een klantgerichte organisatie geobsedeerd

De Top 10 Big Data types bron en de bijbehorende mining technieken die kunnen worden toegepast op uw goudklompjes vinden; Hoe enorme hoeveelheden data, stroomt in vanuit meervoudige kanalen om meer betrouwbare en bruikbare gegevens te verkrijgen verfijnen; Welke organisaties hebben het meest te winnen en het grootste voordeel als het gaat om Big data?

Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van grote OLAP, innovatie;? Hennessy m 16 jaar als hoofd van de Stanford University – Laat grote Silicon Valley Legacy; Mastering Business Analytics, De grenzen van de gegevens wetenschap in de bouw van de diversiteit op de werkplek; CXO; The technologische vaardigheden die nodig zijn om te leveren in een klantgerichte organisatie geobsedeerd