Tablet verkoop wereldwijd tot bijna het dubbele

Wereldwijd tablet verkoop zal naar verwachting 118.900.000 stuks te bereiken dit jaar, onder leiding van Apple’s iOS, heeft een Gartner rapport bleek. Dit nummer is een 98 procent stijging ten opzichte van 2011 is de verkoop van 60 miljoen stuks.

Carolina Milanesi, research vice president bij Gartner, merkte in het rapport op woensdag dat Apple blijft de dominante tablet besturingssysteem (OS), en zal naar verwachting goed zijn voor 61,4 procent van de wereldwijde tablet verkoop aan eindgebruikers in 2012. Dit zal naar beneden van 66,6 procent in 2011.

Ondanks de komst van Microsoft-gebaseerde apparaten op de markt, en de roll-out van Amazon’s Kindle Fire, zal Apple nog steeds de marktleider gedurende de prognoseperiode zijn, voegde ze eraan toe.

Hoewel pc-leveranciers en telefoon fabrikanten “wil een stukje van de taart”, en hebben zich gelanceerd in de tablet markt, is er zeer beperkt succes buiten Apple met zijn iPad, Milanesi genoteerd. Ze verklaarde verder dat als verkopers worstelen om te concurreren op prijs en differentiëren genoeg op zowel de hardware of het ecosysteem, de voorraden zijn gebouwd, en slechts 60 miljoen stuks bereikte de handen van de consumenten over de hele wereld.

Deze situatie is niet verbeterd in het begin van 2012, toen de komst van de nieuwe iPad te resetten de benchmark voor het product te verslaan, zei ze.

Dit wordt gevolgd door de Android OS, die is voorspeld vertegenwoordigen 31,9 procent van tablet omzet in 2012. Het belangrijkste probleem met Android tabletten te weinig aanvragen die zijn gewijd aan tabletten en te profiteren van de mogelijkheden, volgens Gartner .

Microsoft tabletten worden naar verwachting goed zijn voor 4,1 procent van de tablet-verkoop dit jaar, en te groeien tot 11,8 procent van de omzet aan het einde van 2016.

IT-afdelingen zal Windows 8 zien als de mogelijkheid om tabletten in te zetten op een besturingssysteem dat vertrouwd is voor hen, en met apparaten aangeboden door veel enterprise-class leveranciers “, zegt Milanesi.” Dit betekent dat we zien Windows 8 als een sterke, IT- meegeleverde aanbod meer dan een besturingssysteem met een sterke aantrekkingskracht voor de consument.

Via de website van Asia

Geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189

Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september

T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld

Apple; geweldige deal: Best Buy is de verkoop van originele Apple horloge voor slechts $ 189, Apple, Deze iPhones en iPads zal al achterhaald op 13 september, Mobility, T-Mobile gratis iPhone 7 aanbieding geldt upfront kosten en veel geduld, de iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone