spelers staat moet grensoverschrijdende data wetten bepalen

Voorschriften met betrekking tot de stroom van gegevens tussen de landen moet worden bepaald door de staat regelgevers op internationaal niveau, waardoor wordt gewaarborgd consensus en juridisch bindende verplichtingen om een ​​consistente regels in verschillende markten vast te stellen.

Industry watchers ook dat de politieke bureaucratie en de langere tijd die nodig is voor de overheid ambtenaren om hash uit deze wetten mag worden verwacht toe te voegen.

Deborah Elms, senior fellow en hoofd van Temasek Foundation Center for Trade & Onderhandelingen (TFCTN) aan Nanyang Technological University’s S. Rajaratnam School of International Studies, zei dat de juiste plaats om te onderhandelen over de fijnere details van de regelgeving met betrekking tot grensoverschrijdende gegevensstroom zou zijn bij World Trade Organization (WTO).

Op deze manier zijn alle 157 lidstaten moeten dezelfde set regels te accepteren en ervoor zorgen dat hun verplichtingen worden nagekomen of het gezicht sancties van de WTO, Elms toegevoegd.

Mayank Kapoor, industrie analist voor Azië-Pacific ICT praktijk bij Frost & Sullivan, overeengekomen, zeggen de regels met betrekking tot de datastroom over de grenzen heen kan niet worden overgelaten aan de industrie spelers zoals zij het vindt een uitdaging het bereiken van een consensus te wijten aan de beperkte standaardisatie tussen hen.

Als zodanig is het belangrijk voor overheden en regelgevende instanties om relaties en afspraken vast te stellen om te helpen bij het verlichten van de stroom van informatie in de cloud computing-tijdperk, benadrukte hij. Ze zijn ook beter in staat om te beslissen welke soorten informatie nodig hebben om te voldoen aan de regels en die onder de soevereiniteit van het land zich bevindt in blijven, voegde hij eraan toe.

Gezien het feit dat er momenteel geen WTO-overeenkomsten specifiek gericht op cloud computing, worden de beperkingen en voorschriften op grensoverschrijdende informatiestroom bepaald door de overheid van een land of de toezichthouders, Kapoor genoteerd. De People’s Bank of China, voor een, verbiedt banken uit de opslag of verwerking van financiële gegevens van klanten die in China werden verkregen buiten het land, legde hij uit.

Iepen nota genomen van de WTO niet in staat om alle regels met betrekking tot grensoverschrijdende informatie te creëren elk moment zodra deze maken deel uit van een nog groter pakket van regelgeving en zal de tijd om te ontwikkelen.

Werk in uitvoering, in de tussentijd, kleinere, fragmentarische inspanningen zoals de Trans-Pacific Partnership (TPP) streven ernaar om op zijn minst enige consistentie en transparantie rond de regels voor grensoverschrijdende gegevensstroom tussen de lidstaten, zij opgemerkt.

Een bericht van Reuters in september zei dat de Verenigde Staten werd opgeroepen tot een sterkere, bindende regels die vrij verkeer van gegevens over de grenzen te beschermen met de regio Azië-Pacific, en deze regels zijn onderdeel van de TPP vrijhandel onderhandelingen. Landen in de regio die betrokken zijn bij de gesprekken onder meer Australië, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië, Vietnam en Brunei, maar het uiteindelijke resultaat is niet te verwachten tot ten minste medio 2013, opgemerkt.

Amerikaanse bedrijven zijn betrokken bedrijf kunnen lijden als grensoverschrijdende data regels zijn onduidelijk of willekeurig afgedwongen, alsmede de toenemende vraag uit Aziatische regeringen om lokale datacenters hier te bouwen als een voorwaarde om hun diensten aan te bieden aan de binnenlandse markten, het rapport toegevoegd.

Toen benaderd, een woordvoerder van de Singapore ministerie van Informatie, Communicatie en de Kunsten (MICA) zei dat zowel zij als de Infocomm Development Authority (IDA) kon geen commentaar geven als het TPP details zijn nog steeds besproken.

Elms zei nog TPP regels moeten worden geschreven als onderhandelaars nog steeds door middel van de mogelijke gevolgen van de verschillende regels werken.

“Dit is een volledig nieuwe reeks van onderwerpen die nog nooit, voor zover ik weet, is speciaal in een handelsovereenkomst bedekt,” legde ze uit.

De gehele industrie duidelijkheid nodig is; De voordelen voor zo’n handelsakkoord zijn duidelijk, dat wel. “Als er niets anders, zou het de discussie over wat de overheid wel en niet wettelijk recht te doen in het blokkeren of beperken van de grensoverschrijdende levering van data en diensten voor de leden te regelen,” Elms gewezen.

De gestandaardiseerde regels zullen ook bedrijven die zowel actief zijn in of hebben kantoren in Azië te versterken, zei Kapoor. Multinationale ondernemingen (MNO’s) en kleine en middelgrote bedrijven (MKB) in de regio zal in staat zijn om de IT en cloud computing gebruiken om te verbeteren of hun activiteiten uit te breiden in nieuwe markten.

Veiligheid, Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te herzien; veiligheid, Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik, Legal, Singapore passeert minachting van de rechtbank het recht te midden van veel controverse, Legal, Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging

Er zou ook een grotere toegang tot low-cost IT resources on demand, die meer flexibiliteit van het bedrijf zou vergemakkelijken, voegde hij eraan toe.

Maar het verstrekken van hoge beschikbaarheid en kosteneffectieve Internet toegang in alle Aziatische markten zal een uitdaging die overwonnen moet worden zodra grensoverschrijdende gegevensstroom regels worden opgesteld zijn, de analist zei.

“Het feit is dat de meeste regio’s in Azië hebben beperkte toegang tot high-speed internet tegen lage kosten. Dit zal invloed hebben op de mogelijkheid om cloud providers benutten zonder lokale aanwezigheid, omdat het zal leiden tot vertraging en de impact end-user experience”, aldus Kapoor.

Singapore naar VPN rol in de inbreuk op het auteursrecht te beoordelen

Huawei om een ​​veilige, slimme stad rente met Singapore lab tik

Singapore passeert contempt of court wet te midden van veel controverse

Singapore PM waarschuwt VS over TPP bekrachtiging