SEC op Facebook: ja, we zijn goed, Homeland Security doet software, en ga je gang en ontgrendelen uw mobiele telefoon [regering IT Week]

de website wereldwijd team biedt wereldwijde 24/7 technologie nieuws en analyse. In aanvulling op mijn eigen dekking analyse hier in de kolom van de website van de regering en op de website van de doe-het-IT, elke week zal ik u een selectie van de beste overheid gerelateerde berichten geplaatst door onze onverschrokken verslaggevers en analisten te brengen. Hier zijn enkele van de meest interessante van de afgelopen week.

Mobiele telefoon ontgrendelen weer legaal zijn; In 2012, de Library of Congress oordeelde dat u uw mobiele telefoon niet kon openen van uw provider zonder hun toestemming. Congres heeft eindelijk een wet aangenomen die het legaal opnieuw zal maken.

Facebook’s mislukte IPO nu een verre herinnering als SEC daalt onderzoek; Fast-forwarding uit een teleurstellende beursgang in 2012 tot het heden, Facebook heeft het maakte aan de aandeelhouders en vervolgens een aantal.

Homeland Security krijgt in software security; Het klinkt onwaarschijnlijk, maar het Homeland Security Agency is nu het verstrekken van een online, open-source code-test suite met de onwaarschijnlijke naam van moeras.

Vertraagd en het budget NZ grens systeem raakt een mijlpaal; De eerste tranche van een nieuw, IBM ontwikkelde border management systeem is om vooruitgang te boeken, maar het debat woedt over budgetoverschrijdingen, vertragingen en transparantie.

Chinese toezichthouders daling van op Microsoft; Chinese regering onderzoekers gedropt op meerdere Microsoft kantoren in het hele land, volgens de rapporten.

MKB uitzicht online veiligheidsrisico’s: Zurich, een rapport van Zürich heeft geconstateerd dat terwijl de technologie zoals het internet en de cloud kan nuttig zijn voor kleine tot middelgrote bedrijven te zijn, het is ook hen in gevaar.

Pas op voor de spin achter de Australische auteursrecht discussienota, een ander week, een ander-propaganda gedreven voorstel van de geest van de Australische procureur-generaal Brandis. Dit men gaat ervan uit dat ISP’s moeten andere mensen kapot product distributiemodellen te lossen.

Ongeregistreerde Opal kaarten bieden anoniem reizen; The New South Wales regering heeft vandaag begonnen met de verkoop van niet-geregistreerde Opal kaarten, waardoor het openbaar vervoer passagiers om anoniem te reizen.

De Apple achterdeur die niet was; Op maandag, verschillende media ten onrechte gemeld dat Apple “backdoors” op miljoenen iPhones en iOS-apparaten had geïnstalleerd. UPDATE.

Google verlenen van de helft van de ‘recht om te worden vergeten “verzoeken; Na te zijn geroepen om verantwoording over zijn behandeling van de heersende’ recht om te worden vergeten”, is gebleken dat Google is de goedkeuring van ongeveer 50 procent van alle aanvragen.

Brandis stelt website te blokkeren en het hardhandig optreden; Een gelekte discussienota van het Australische procureur-generaal van het ministerie blijkt dat voorstellen voor nieuwe wetgeving om de uitspraak van het High Court ongedaan te maken in de 2012 iiNet schending van het auteursrecht zaak tegen Hollywood filmstudio’s uit te voeren, en de kracht ISP’s om websites met te blokkeren auteursrechtelijk inbreukmakend materiaal.

Australië Covata ogen van de Amerikaanse financiële sector; Australische data beveiligingsbedrijf, Covata, is het instellen van haar zinnen gezet op de financiële sector de Verenigde Staten, in de aanloop naar zijn bedrijf op de Australian Securities Exchange in september.

Nederlandse overheid kan spion gegevens illegaal verzamelde, rechter regels te gebruiken; gegevens verzameld door de wil van de NSA op een manier die zou worden verboden in Nederland kunnen nog steeds worden gebruikt door de overheid van het land, volgens een recente uitspraak van de rechtbank.

Sony afwikkelt PSN hack rechtszaak voor $ 15.000.000; De tech reus is van plan om restitutie te bieden voor de slachtoffers van de 2011 PSN hack in gratis games, subsidies en cash uitbetalingen.

Google om face-off met data waakhonden dan ‘recht om te worden vergeten “houding, Google, Microsoft en Yahoo voldoet ambtenaren gegevensbescherming in Brussel om te bespreken wat de beste manier om recht te vergeten verzoeken zijn te behandelen.

Wi-Fi-beveiliging boost net over de horizon, Wi-Fi, in het bijzonder openbare Wi-Fi, is nog steeds beladen met veiligheidsproblemen. Een oplossing is in het werken voor enige tijd, maar is nog niet klaar voor de meeste.

Europese Centrale Bank lijdt inbreuk op de beveiliging, persoonlijke gegevens gestolen; De website van de Europese Centrale Bank is gehackt en persoonlijke informatie is gestolen door een cybercrimineel.

Chorus kondigt gigabit-speed breedband in heel Nieuw-Zeeland

Pentagon bekritiseerd voor cyber-rampenbestrijding door de overheid waakhond

Hoogste verhalen deze week

Braziliaanse Paralympians profiteren van technologische innovatie

Braziliaanse overheid zou verbieden Waze

Andere dekking overheid rond de website