SAP (tijdelijk) accounting ‘fout’ op Q2

Courtesy of eagle eyed Jason Stamper, lijkt het erop dat wanneer SAP voor het eerst de cijfers van vorige week, de PDF bevatte een flagrante typo. Het omcirkelde cijfer moet Totaal Opbrengsten hebt gelezen.

Volgens de gecorrigeerde PDF die een datum van 20/07 (de dag volgende verhaal Jason’s) draagt, het originele document is een Word-bestand. Dus kon ik niet laten voorbijgaan zonder te verwijzen lezers om SAP blurb op Duet waar het bedrijf zegt

Duet software maakt naadloze toegang tot SAP bedrijfsprocessen en data via Microsoft Office – een revolutie in de wijze waarop informatie werknemers omgaan met enterprise applicaties.

Ik vraag me af wat Amit Chatterjee, senior vice-president voor SAP Governance, Risk en Compliance (GRC) business unit heeft te zeggen over dit? De vorige keer dat we elkaar ontmoetten, was hij kraaien over hoe goed GRC presteerde. Duidelijk niet goed genoeg – althans intern.

Ter herinnering, KPMG had het volgende te zeggen over SAP’s interne systemen

Zoals de commissaris voor de SAP Group, KPMG Deutsche Treuhand-Gesellschaft Aktiengesellschaft Wirtschaftsprüfungsgesellschaft (KPMG) gecontroleerd de Raad van Bestuur van de evaluatie van de werking van het interne controlesysteem voor de financiële verslaggeving en de effectiviteit van dit systeem op 31 december 2006, en voorzien van een goedkeurende accountantsverklaring .

Ik wil benadrukken de Q2 voorlopige resultaten zijn niet-geauditeerde financiële staten. Niettemin, zoals Jason zegt

Voor een bedrijf dat is bedoeld om bedrijven te krijgen betere controle van hun financiële en andere zakelijke processen, zullen er grauwe gezichten bij SAP.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf