SAP gedeeltelijke prijs retraite: Een teken van wat komen gaat?

SAP is naar verluidt terugtrekken een beetje aan haar gedwongen onderhoud prijsstijgingen en het kan een teken zijn om te komen omdat de klanten leverage behalen ten opzichte van leveranciers zijn.

Dennis Howlett meldt dat SAP is terugkrabbelen op het onderhoud prijsstijgingen, die in de loop ging als een loden ballon, in Duitsland. Het lijkt erop dat er niet een prijsstijging tot en met 2010 voor Duitse klanten, maar SAP wil de overstap naar al haar klanten uit te breiden. Duitse editie van de Financial Times en Computerworld zijn met betrekking tot het verhaal.

Dennis notes

Dit is een belangrijke overwinning voor SAP-klanten die, ondanks protesten van SAP het management van het tegendeel zijn blijven lobbyen voor heroverweging van SAP onderhoudspakket prijsstelling.

Terwijl SAP in geslaagd om zeep helpen deze prijs te verhogen kunt u zien vergelijkbare klant opstanden gaan vooruit. Om te beginnen, de economie stinkt en kopers hebben leverage. Ondertussen zijn software megavendors zien afnemende meeropbrengsten van het proberen om hun gevestigde klantenbasis melken. Er moet iets te geven en als er genoeg klanten terug te duwen leveranciers zullen moeten wijken.

Bekijk deze SAP ontwikkeling – en vendor-klant schermutselingen – in het komende jaar.

Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar

SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse

Winnaars Aangekondigd voor de SAP HANA Innovation Award

SAP investeert in Vivanda, een food digitalisering, big data bedrijf

Big Data Analytics; Survey zegt SAP HANA brengt besparingen, en het is waarschijnlijk waar, Big Data Analytics; SAP lanceert HANA-only versie van Business Warehouse, SAP, winnaars bekend gemaakt voor de SAP HANA Innovation Award; Big Data Analytics, SAP investeert in Vivanda, een levensmiddel digitalisering, big data bedrijf