SanDisk Extreme verbetert iNAND flash opslag voor Atom Z3000 ‘Bay Trail’ SoC

Nu dat Intel heeft die-gekrompen de Atom architectuur in de Bay Trail SoC, SanDisk is op zoek naar opslag prestaties te verbeteren door het verbeteren van de iNAND Extreme flash chips.

Het bedrijf is op dit moment in het proces van de bemonstering van de iNAND Extreme aan toonaangevende fabrikanten van mobiele apparatuur voor gebruik in Android en Windows 8 tablets aangedreven door Intel’s Atom Z3000 processors.

Enhanced iNAND Extreme specificaties zijn als volgt.

“We zijn blij met de enorme opslag prestaties van SanDisk iNAND Extreme voor gebruik in tablets waarin Intel’s indrukwekkende nieuwe Intel Atom-platform te bieden”, zegt Drew Henry, senior vice president en general manager, Mobile en Connected Solutions, SanDisk.

We hebben duidelijk net gekrast het oppervlak van het potentieel voor tabletten om de gebruikerservaring te transformeren en onze iNAND Extreme stelt ontwikkelaars in staat om de volgende golf van zeer snel reageert tabletten die rijker entertainment, ontzagwekkende graphics, en productiever zakelijke applicaties aan te bieden te introduceren.

SanDisk, zo lijkt het, is van plan om de golf van toegenomen tablet omzet voorspeld door analisten, die naar verwachting te raken 180 miljoen aan het eind van het jaar te rijden.

“Robuuste vraag van de consument voor een handiger en betere mobile computing opties heeft een snelle groei gedreven in de tablet markt, met een branded tablet zendingen tot bijna 55 procent in de wereld in 2013 ten opzichte van vorig jaar”, zegt Peter King, directeur van de Tablet & Touchscreen Strategies bij Strategy Analytics.

Opmerkelijke ontwikkelingen op de halfgeleider-niveau maken de weg vrij voor een nieuwe generatie van tabletten die een langere levensduur van de batterij, meer responsieve digitaal entertainment, en het berekenen van de ervaring die beter is afgestemd op wat eens was enkel mogelijk op een pc aan te bieden.

UPDATE: Statistieken bijgewerkt onjuiste gegevens in het persbericht werd verstuurd.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Capaciteiten: Variƫrend van 8 GB tot 128 GB; Interface: e.MMC 4,51 HS200; Sequential lees / schrijf snelheden: tot 45/150 MB / s; Random read / write snelheden: tot 800 / 4K IOPS

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, hardware, Enterprise Software;; Sweet SUSE Nu kunt u een USB-stick die alles vernietigt op zijn pad te kopen! HPE haken en ogen zelf een Linux distro