Samsung Galaxy Note 7 worden aangekondigd 2 augustus

De Samsung Galaxy Note 7 zal worden onthuld in al haar glorie in drie weken.

Samsung drastisch veranderd het ontwerp van de Note 5 dit jaar en de beslissing om de nieuwe iPhone te kopen wordt bemoeilijkt als gevolg.

Elk jaar hebben we kunnen rekenen op Samsung een nieuwe Galaxy Note apparaat te lanceren. In plaats van te wachten op IFA, Samsung op dinsdag stuurde uitnodigingen voor een 2 augustus launch event, en het eigenlijk de naam van het apparaat. Om de nieuwe Note met de andere Galaxy-apparaten af ​​te stemmen, Samsung sloeg dit jaar de nummer zes.

We hebben gelekte beelden, specificaties en andere mogelijke functies gezien voor de Galaxy Note 7, maar we hebben om een ​​beetje langer wachten om te zien wat Samsung brengt aan de tafel. De Note 7 zal een S Pen en grote display, ideaal voor de zakelijke markt hebben.

Samsung het volgende verklaard

Er wordt verwacht dat we een 5,7-inch Super AMOLED-scherm, S7 Edge gebogen scherm, waterbestendigheid en een high-end camera te zien. De batterij is zeker groter dan de S7 Edge – misschien in de orde van de 4.000 mAh gezien op de S7 Active. De nieuwe Note 7 Ook implementeren iris scanner technologie voor extra veiligheid.

Met bijna alle nieuwe Android-telefoons verplaatsen naar USB Type-C, zal het interessant zijn om te zien of Samsung maakt dat sprong op de nieuwe Note 7. Afstappen van microUSB betekent dat de huidige Samsung Gear VR headset werkt niet met de Note 7. Dan nogmaals, het Gear VR headset ook werkt niet met de S7 Active.

 Samsung Note 5 en S7 Edge dekking

$ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval

Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade

Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7

Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

T-Mobile Galaxy S7 Edge test: Samsung legt de lat voor alle smartphones, Galaxy Note 5 beoordeling: best sets Samsung de lat weer; Een maand met de Samsung Galaxy Note 5: Een apparaat dat mijn iPhone 6s kan rechtvaardigen Plus terugkeren; 10 manieren om uw productiviteit te verhogen met de Samsung Galaxy Note 5 S Pen

Mobiliteit; $ 400 Chinese smartphones? Apple en Samsung afschuiven goedkope rivalen, de prijzen te verhogen in ieder geval, de iPhone, Apple’s garantie voor waterbestendige iPhone 7 heeft geen betrekking op vloeibare schade; mobiliteit; Australische luchtvaartmaatschappijen verbieden Samsung Galaxy Note 7; telecombedrijven, Telstra, Ericsson, Qualcomm bereiken 1Gbps aggregaat snelheden in levende 4G-netwerk-test

Matthew Miller