Salesforce.com Service Cloud sluit zich aan bij Dell’s CRM-pakket

Dell gaat samen met Salesforce.com om rundvlees haar Dell Cloud Business Applications-oplossingen. In principe zal Dell het toevoegen van de Salesforce Sales and Service Wolken zijn geïntegreerde CRM-aanbod.

Het doel is om kleine zakelijke klanten in staat stellen om te kunnen verbinden met klanten sneller over meer kanalen, waardoor “een 360-graden overzicht van alle interacties met klanten.”

Dell vice-president en general manager Paulette Altmaier legde verder uit in een blogpost dat gebruikers SMB “kan handhaven top-notch customer service interacties over elke dienst kanaal en het maximaliseren van de waarde van bestaande toepassingen in hun IT-infrastructuur, gebruik te maken van datastromen van cruciaal belang voor het onderhoud van hun klanten . ‘

Meer in het bijzonder, moeten klanten die zich abonneren op dit aanbod in staat zijn om meer taken, zoals de mogelijkheid om vroege indicatoren van de ontevredenheid van de klant in het bedrijfsleven te stellen welke systemen te bereiken, bekijken compleet customer case gegevens en gegevens tussen de Service Cloud en bug tracking systemen voor het delen reageert sneller op problemen met het product.

Zoals je kunt raden van de detail dat deze producten zijn cloudgebaseerde, worden de oplossingen geleverd via het web zonder de noodzaak van extra hardware of software. Dell is met behulp van haar Boomi integratie van cloud naar Salesforce Clouds aan op een ander cloud, Software-as-a-Service (SaaS) of andere on-premise applicaties.

Aldus Dell en Salesforce ook touting deze route eenvoudiger te onderhouden en goedkoper.

Dell Cloud ge├»ntegreerde CRM-oplossing met Wolken Salesforce is nu beschikbaar in de Verenigde Staten, te beginnen bij $ 565 per maand. Dell’s implementatiediensten pakketten beginnen bij $ 8000.

Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Dell Technologies berichten Q2 resultaten

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Kopen in de cloud, terwijl de ondersteuning van het verleden; De wolk boodschappenlijstje: Het beoordelen van de volgende SaaS overname doelen; Box, HP team op meer cloud opties voor het MKB, zakelijke klanten, SAP en SuccessFactors:? Alles over Werkdag; SAP koopt SuccessFactors voor $ 3400000000 : Cloud consolidatie versnelt

Wolk, Michael Dell neemt voorzitter zitting in VMware boord; wolk, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, Dell, Dell Technologies berichten Q2 resultaten, Data Centers, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren