RIM’s BlackBerry 10 platform: Gelooft u? Waarschijnlijk niet

Research in Motion’s BlackBerry Wereld confab heeft een vertrouwde klank: een introductie van nieuwe platform dat een comeback voor het bedrijf zal vertegenwoordigen.

De uitdaging voor RIM watchers monstert de energie om te geloven in het bedrijf. De BlackBerry 10 platform is sterk. En QNX-besturingssysteem kan de beste mobiele platform weinig gebruik (tenzij u enkel van RIM’s PlayBook tablet).

Begrijp me niet verkeerd. Ik wil geloven in RIM. Ik wil enthousiast te krijgen. Ik hoop dat RIM maakt het. Ik wil echt niet een mobiele duopolie met Apple’s iOS en Android.

Maar als RIM’s gaan dat ongrijpbare No. 3 mobiele platform — Windows Phone lijkt niet te worden intensivering van de plaat toch — Ik moet iets meer te gaan dan een virtueel toetsenbord.

Als expert’s Maggie Reardon genoteerd (Techmeme, verklaring), RIM CEO Thorsten Heins was jazzed over het bedrijf virtuele toetsenbord. RIM gaf ook een ontwikkelaar handset op het BlackBerry 10 platform stoke en verleiden programmeurs om apps te maken.

Reardon schreef

Heins was lippen stijf op elkaar over de details, maar hij liet doorschemeren dat de eerste apparaten waarschijnlijk zal komen met virtuele toetsenborden in plaats van de fysieke QWERTY toetsenborden dat veel trouwe BlackBerry-fans hebben leren kennen en liefhebben. Hij liet de nieuwe virtuele toetsenbord en zei dat het vat het doel van BlackBerry 10, dat is om de communicatie makkelijker en sneller te maken. En hij zei dat omvat waardoor het typen nog sneller en gemakkelijker te gebruiken.

Werkelijk? Beter te typen en een intelligente AutoCorrectie is het beste wat je kan bedenken?

: BlackBerry Dev Alpha toestel en BB Wereld demo’s laten zien RIM is niet uit het spel nog | RIM’s challenge: Platforms niet verkopen, gadgets doen | Eerste blik: BB 10

Vergeef het cynisme, maar RIM heeft een aantal hero platform of telefoon vrijwel elke lente die verondersteld om de BlackBerry te herstellen in zijn gloriedagen.

namelijk

We weten hoe de meeste van die inspanningen bleek.

Mei 2012: RIM vertelt ons het BlackBerry 10 platform ontwikkelaars opgestookt. RIM lanceert het platform, maar apparaten zal niet later aan te komen; mei 2011:. RIM rolt BlackBerry Balance, een nieuwe Facebook App, video chat voor de PlayBook en is van plan om meerdere apparaten te beheren in de onderneming; april 2010:. RIM introduceert een nieuwe BlackBerry Bold, Pearl 3G en een mobiele voice systeem voor Wi-Fi. De PlayBook werd onthuld september, april 2009:. Storm rolt wereldwijd met zijn clickable touchscreen. RIM sjacheraars samenwerking met SAP. BlackBerry App World lanceert;. Oktober 2008: Storm van RIM lanceert op Verizon Wireless. De Storm was RIM’s iPhone killer op het moment.

grootste uitdaging RIM’s is niet alleen het behoud van zijn basis enthousiast, maar het krijgen van andere ontwikkelaars geliquideerd. RIM zal ondersteunen Android apps, maar het is vaag of BlackBerry 10 zal worden vergrendeld en geladen met software.

Als RIM niet ontwikkelaars kunnen rally, zal het een ander PlayBook op zijn handen. Een tablet met een mooi OS dat slechts een handvol van de dingen kunnen doen.

Hopelijk RIM kan me een gelovige te maken. Maar ik moet iets meer dan een virtueel toetsenbord.

? M2M markt stuitert terug in Braziliƫ

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in BraziliĆ«, veiligheid, FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren, veiligheid, WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging vast te stellen; Veiligheid; Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer

FBI arrestaties vermeende leden van Crackas With Attitude voor het hacken van de VS Gov’t ambtenaren

WordPress dringt er bij gebruikers in staat om nu te werken om kritieke gaten in de beveiliging op te lossen

Witte Huis benoemt eerste Federal Chief Information Security Officer