? Red Hat biedt ontwikkelaars meer programmering goodies

IT-exploitanten houden Red Hat Enterprise Linux (RHEL) om zijn stabiliteit en ondersteuning. Ontwikkelaars willen echter de nieuwste programmeertools. Om u te helpen regelen dit eeuwige DevOps strijd, Red Hat biedt de Red Hat Developer Toolset en de Red Hat Collections zodat programmeurs up-to-date tools kunnen hebben voor de exploitanten ‘rock-steady RHEL 6 of 7 servers.

Red Hat Developer Toolset Op 23 april, Red Hat brachten ze hun laatste partij van de programmeur behandelt: Red Hat Developer Toolset 3.1 en Red Hat Verzamelingen 2 beta, een verzameling van open-source web development tools, taal en databases. Beide worden geleverd op verschillende levenscycli van RHEL met een frequentere introductie cadans.

Developer Toolset 3.1 omvat

In de Red Hat Verzamelingen 2 Beta vindt

Het bevat ook een groot aantal updates en verbeteringen aan de bestaande collecties, waaronder

De applicaties die bedrijven lopen drastisch aan het veranderen, hoewel er ook veel van inertie in het systeem. We kijken naar enkele van de belangrijkste trends – zoals cloud adoptie, mobiliteit, consumerisation en business analytics – die de vormgeving van morgen enterprise software landschap.

Daarnaast is de Red Hat Verzamelingen 2 Beta ondersteunt nu meerdere versies van dezelfde taal. Dus, terwijl de software suite omvat nieuwe pakketten voor Python 2.7, het blijft Python 3.3 ondersteunen en voegt Python 3.4. Veel, maar niet alle van deze programma’s zijn beschikbaar als Dockerfiles.

Beide programmering pakketten worden gedragen gedurende ten minste twee jaar. Voor RHEL ontwikkelaars, dit is een no-brainer. Download ze vandaag en aan de slag.

 verhalen

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

GNU Compiler Collection (GCC) 4.9.2, de laatste stabiele upstream versie van GCC, die tal van verbeteringen en bugfixes biedt; Eclipse 4.4.2 met ondersteuning voor Java 8 en bijgewerkte versies van Eclipse CDT (8,6), Eclipse Linux Hulpmiddelen (3.2 ), Eclipse Mylyn (3.14.2), en Eclipse EGit / JGit (3.6.1), en extra vernieuwde pakketten, met inbegrip van GDB 7.8.2, elfutils 0.161, memstomp 0.1.5, SystemTap 2.6, Valgrind 3.10.1, Dyninst 8.2 0,1 en ltrace 0.7.91.

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Python 3.4 – de laatste stabiele, grote release van Python 3 en een aantal extra hulpprogramma’s en database-aansluitingen voor MySQL;. PHP 5.6 – met tal van verbeteringen, aanvullingen en een gestroomlijnde upgrade pad voor de migratie van eerdere versies, Perl 5.20 – een recente. stabiele versie van Perl geleverd met een set van extra hulpprogramma’s, scripts, en database-connectoren voor MySQL en PostgreSQL, Ruby 2.2, en in zijn eigen collectie, Rails 4.1 geeft gebruikers de mogelijkheid om toegang te krijgen tot en installeren van een bijgewerkte versie van Ruby zonder noodzakelijkerwijs om een ​​bijgewerkte versie van Rails te installeren;. MySQL5.6 – inclusief verbeteringen aan InnoDB voor een hogere doorvoersnelheid transactionele, partitionering verbeteringen voor het opvragen en beheren van grote tafels, en een betere performance monitoring; MariaDB 10 – een recente stabiele release van deze easy-to. Adopteer-database alternatief voor MySQL, PostgreSQL 9.4 – met de nieuwe JSONB datatype, verbeterde schaalbaarheid met Logisch Decoding, de basis voor nieuwe replicatie hulpmiddelen zoals Bi-Directonal replicatie, en een aantal extra verbeteringen die kunnen bijdragen tot verbeterde prestaties;. MongoDB 2.6 – een high-performance, cross-platform database met documenten beschikt over uitgebreide core server verbeteringen, verbeterde schaalbaarheid en index kruising;. Passenger 4.0 – een moderne web en applicatie-server voor Ruby, is Passenger 4.0 is geoptimaliseerd voor prestaties, geheugengebruik en gemak-of- gebruiken.

Maven 3.0.5 – een recente stabiele release van de populaire build automation tool voor Java-projecten die beschrijft hoe de software is gebouwd en bijbehorende afhankelijkheden;. Python 2.7 – bevat nu python-wheel, python-pip, en de bijbehorende afhankelijkheden; Thermostaat 1.2 – voegt event-based profilering, een verbeterde sampler profiler, Maven archetypes en visuele verbeteringen aan de Swing client en grafieken; nginx 1.6 – een recente stabiele release van nginx, een high performance, open source HTTP sever en reverse proxy optie;. DevAssistant 0,9.. 3 – een nuttig instrument voor het opzetten van ontwikkelomgevingen, uitgeverijen code en andere gerelateerde taken, deze laatste, stabiele versie bevat een aantal bugfixes en volledige backwards compatibility,. Node.js 0.10.33 – voorheen alleen verkrijgbaar via een niet-ondersteunde tech preview, de laatste stabiele release van deze moderne programmering platform is nu volledig ondersteund.

Red Hat Developer Toolset 3.1 beta komt; Red Hat ruimt haar software-defined opbergmogelijkheden; Red Hat Squid web-proxy is niet bestanden tegen wil en dank te verwijderen; Red Hat koopt in Docker containers met Atomic Host; Fedora 22 gaat beta

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september