Printers voor uw bedrijf

De fundamentele technologieën achter kantoor printen niet veel door de jaren heen veranderd. Laserprinters leveren nog scherpe tekst en afbeeldingen op topsnelheid, en ze zijn goedkoper te bedienen dan inkjetprinters. Inkjetprinters zorgen voor voordelige kleurenafdrukken, maar ze langzamer dan lasers, en de kosten van inktcartridges en papier kunnen snel oplopen. Over het algemeen is de kwaliteit van de uitvoer is beter, printsnelheden zijn sneller, en de prijzen zijn lager dan ze waren een paar jaar geleden, wat betekent dat je veel grote keuzes voor het bedrijfsleven.

Zwart en wit; In de wereld van zwart en wit, ongeveer £ 250 krijgt u een laser printer voor kleine werkgroepen. Hoewel vergelijkbaar met persoonlijke lasers kunnen deze printers crank tot 8 tot 13 pagina’s per minuut (ppm), en die grote papierladen. U zult printers in deze categorie vinden van toonaangevende fabrikanten, zoals HP, Lexmark en, het meest recent, Dell. Andere leveranciers met producten in dit marktsegment omvatten Brother, Kyocera en Samsung;. De beste manier om een ​​printer te delen als deze is aan te sluiten op een machine die altijd op (uw server, bijvoorbeeld) via een USB of parallelle poort en delen via de Windows printer-sharing systeem. Veel modellen bieden ook een optionele Ethernet-kaart voor rechtstreeks afdrukken netwerk;. Voor zwaardere printbehoeften, wil je een echte werkgroep printer te overwegen, zoals de Xerox Phaser 4400N. Niet alleen deze printers geven u ruwweg het dubbele van de snelheid van een high-end personal printer, ze bevatten meestal ingebouwde Ethernet-ondersteuning voor directe netwerkverbindingen en meerdere papierladen. Als uw kantoor voortdurend verzanden met mensen die wachten op afdruktaken te eindigen, omhoog te bewegen tot een werkgroep printer, die ongeveer £ 750 kost, is de weg te gaan.

Kleur, want beperkte afdrukken in kleur, geen van goede kwaliteit inkjet moeten volstaan. Vermijd het gebruik van een inkjet als primaire printer, hoewel, omdat de kwaliteit van de output nog steeds niet overeen met die van laserprinters en zelfs plain-zwarte inkt consumables zijn doorgaans duurder dan toner cartridges te zijn. De markt is ook overspoeld met sub- £ 100 inkjets, die u moet vermijden. . Maar het hebben van een kleurenprinter kan een uitkomst voor het vermijden van dure reizen naar een drukkerij om kleur kopieën te maken of one-offs van uw laatste ontwerp van de website af te drukken, je zult modellen te vinden op verschillende prijzen van Canon, HP, Epson en Lexmark. Aandringen op een printer met een aparte zwarte inktcartridge en, voor de hoogste kwaliteit prints, op zoek naar een printer die zes-color afdrukken ondersteunt. Ook in gedachten houden dat er nu een aantal kleurenlaserprinters die kosten iets minder dan £ 1000, met name HP Color LaserJet 2500, waardoor ze haalbaar voor kleine bedrijven.

Multifunctionele apparaten, ten slotte, als u op zoek bent naar een bureau ruimte te besparen door het consolideren van uw printer met een scanner, een kopieermachine, en in sommige gevallen een fax, een multifunctioneel apparaat is een geweldig alternatief. Modellen zijn verkrijgbaar met kleuren-inkjet of laser printing, afhankelijk van uw behoeften. Investeer in een model dat is gebaseerd op een kopieerapparaat ontwerp, met een glas flatbed voor het scannen van boeken en tijdschriften, in plaats van een pass-through ontwerp meer verwant aan die van een gewone printer.

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten

Bioprinting botten en spieren: De inkjet printers cel vormgeven van de toekomst van transplantaties

? Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX

Printers; Ricoh verhoogt de investering in Brazilië, hardware, HP’s Q3 verslaat schattingen, maar de PC, printer ellende voort te zetten; 3D Printing, Bioprinting botten en spieren: De inkjet mobiele printers vormgeven van de toekomst van de transplantaties, hardware, Samsung lanceert SDK voor B2B-printer UX