Philadelphia lanceert $ 6m seed fonds voor tech startups

Jaloers op de economische voordelen genoten door Silicon Valley en in toenemende mate, New York, zijn andere Amerikaanse steden ramping up bij jonge, het ontwikkelen van bedrijven rechter.

De laatste? Philadelphia. De stad van de burgemeester, Michael Nutter, kondigde deze ochtend dat de Philadelphia Industrial Development Corporation zal samenwerken met First Round Capital investeren in en beheren wat zal de naam “Startup PHL Seed Fund.”

Eerste ronde; onlangs verhuisd zijn in de voorsteden van Philadelphia kantoor, om binnen de stadsgrenzen, in de wijk University City, maar heeft ook kantoren in San Francisco en New York.

De stad wil “verhogen van de beschikbaarheid van investeringskapitaal voor Philadelphia-gebaseerde startups”, zegt het, en zal dat doen door te investeren $ 3.000.000 – hetzelfde bedrag zal worden geĆ«venaard door de eerste ronde – om beginnende startende technologiebedrijven ondersteunen .

“Het Startup PHL Seed Fund is een zeer concreet voorbeeld van hoe de stad Philadelphia wijdt echte aandacht en middelen naar het helpen van de oprichters slagen in stichtende stad van Amerika”, zei First Round oprichter Josh Kopelman.

Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie training

Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce battle

Waarom de Chinese India’s Hike boodschapper hebben omgevormd tot een eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren

? Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven

Start-Ups, Deakin Uni, Ytek kick off machine learning algoritme onderzoek voor de simulatie opleiding; E-commerce; Flipkart en Paytm worden direct rivalen, het instellen van het podium voor de e-commerce strijd; Start-Ups,? Waarom de Chinese India’s Hike bode in een getransformeerd ? eenhoorn en wat WhatsApp kunnen leren, e-commerce; Uber lijdt $ 1.2b halfjaar verlies: Aangeven