Otellini op IDF: Innovation verschuift als de technologie groeit dan de PC

Ooit zou ik graag in staat zijn om muziek te streamen tijdens het zwemmen. Ik zou ook graag in staat zijn om een ​​film in première kijken – van mijn auto. En zou het niet cool zijn als er technologie die manier konden computers om zichzelf te repareren was.

Niemand zegt dat Intel het technologieplatform zal bouwen om dit soort dingen gebeuren anytime soon. Maar de verbeelding dat nieuwe technologieën creëert is grenzeloos en dat is wat houdt Intel innoveren voor de toekomst.

Credit: Stephen Shankland, deze website Nieuws

Tijdens de opening keynote speech op het Intel Developer Forum in San Francisco, CEO en voorzitter Paul Otellini vertrokken de aanwezigen met een eenvoudige boodschap: we zullen blijven innoveren op de technologie voor en je blijft de bouw van de volgende grote dingen. In feite reed hij de boodschap dat door normen technologie, Intel wil ontwikkelaars kunnen eenmalig bouwen, niet voor meerdere platforms.

De keynote werd gecentreerd rond het idee van de veranderende eisen, een continuüm van de technologie als je wil. Vroeger was het zo, Otellini zei dat alles was gecentreerd rond de PC. Vandaag de dag, dat is niet meer het geval, De markt is verschoven en gegroeid en de behoefte aan rekenkracht is overal. Er zijn consumenten gadgets zoals netbooks, draagbare gaming apparaten en web-enabled handhelds. Maar er zijn ook apparaten die bedrijfskritische in de medische sector zijn, functies die het rijden verandering in de auto-industrie, de vraag naar digital signage en zelfs een interesse in nieuwe technologie voor Las Vegas speelautomaten.

Het is een andere tijd, zei hij. Vroeger was het zo dat de chip-technologie werd geconcentreerd rond snelheid, grootte en levensduur van de batterij verbeterd. Vandaag is de onderscheidende factoren in producten komen in de vorm van bandbreedtegebruik, user interface en ja, zelfs de mogelijkheid om tweet. De apparaten die mensen gebruiken – of een smartphone of een netbook of zelfs een plasma-tv – moeten allemaal in een naadloze wijze samen te werken. En de sleutel, zei hij, is de software.

De software bindt dit continuüm met elkaar “, zei Otellini.” Het verwijdert de barrière.

In de afgelopen paar jaar, heeft Intel tien bedrijven overgenomen in de software gebied om de tools die ontwikkelaars in staat om meer te doen krijgen. En met de komst van Windows 7 volgende maand, zal het publiek uiteindelijk de ervaring van de innovatie die is er achter de schermen – sneller bootups en betere power management, onder andere dingen.

Otellini genaamd Windows 7 een “first-class operating system” die kunnen helpen vonk een opleving in de tech industrie. Netbooks gebouwd op de Atom processor en de interesse in hen is “verbazingwekkend, een groeimotor voor Intel en de industrie.” Hij stelt zich de industrie blijft groeien – en evolueren – met de komst van Windows 7, de aanhoudende belangstelling voor mobiele apparaten en de grenzeloze fantasie van de ontwikkelaar die is bestemd voor de next big thing te bouwen.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle

ANZ Bank shuffle tech executive dek