Ontsluiting van de wolk met xPaaS

mul-ti-plexer-er. zelfstandig naamwoord. Inrichting, in de elektronica, die synthetiseert uiteenlopende datasignalen in één uniform output. de website multiplexer fuseert verschillende perspectieven, mediatypen en gegevensbronnen en synthetiseert ze in een duidelijke boodschap, via een gesponsorde blog.

de website multiplexer stelt marketeers in staat om direct verbinding met de website van de gemeenschap door hen in staat om te bloggen op de website publishing platform. Inhoud op de website multiplexer blogs wordt geproduceerd in samenwerking met de sponsor en is geen onderdeel van de redactionele inhoud van de website.

Bedrijven beginnen zich te richten op de cloud als een meer efficiënte manier voor het ontwikkelen, integreren en uitvoeren van applicaties, maar om dit te bereiken, moeten ze een nieuwe aanpak die de mogelijkheden van traditionele enterprise middleware zich uitstrekt tot in de cloud te nemen.

Red Hat JBoss xPaaS diensten is een voorbeeld van deze aanpak, die de krachtige mogelijkheden van Red Hat’s traditionele on-premise JBoss Middleware als cloud-gebaseerde diensten op haar OpenShift Platform-as-a-Service (PaaS) technologie. Deze aanpak ondersteunt Gartner’s definitie van xPaaS als het hele spectrum van specialistische middleware mogelijkheden die kunnen worden aangeboden als diensten in de cloud. Als ondernemingen voortdurend de ontwikkeling van toepassingen te verplaatsen naar de cloud, zien we de aandacht af te stappen van het gebruik van meerdere PaaS aanbod aan het bezitten van een uniforme ontwikkeling en operations ervaring. Het is hier, waar een enkele PaaS gewenst is, een die een enkele hub voorziet in de ontwikkeling van toepassingen nodig heeft.

De belangrijkste onderscheidende factor voor JBoss xPaaS in vergelijking met traditionele PaaS technologieën is dat het niet alleen een cloud-gebaseerde applicatie platform met weinig integratie en geen van de geavanceerde mogelijkheden die essentieel zijn voor de ontwikkeling van bedrijven zijn. Integendeel, het is een set van kant-en-klare geïntegreerde diensten – een rijke set van applicatie-ontwikkeling en de integratiemogelijkheden – waarmee gebruikers bouwen en implementeren intelligent, indringende en boeiende enterprise-schaal toepassingen. Een voorbeeld van een JBoss xPaaS service is Red Hat’s onlangs aangekondigde private integratie Platform-as-a-Service (iPaaS) offer dat cloud-gebaseerde diensten voor applicatie-integratie en messaging omvat.

Integratie van applicaties en workloads op hybride IT-infrastructuren kan worden bereikt met de integratie en messaging instrumenten cloud-based, zoals JBoss Fuse voor xPaaS en JBoss A-MQ voor xPaaS. Deze Red Hat JBoss private cloud-integratie aanbod uitmaken van private iPaaS technologie Red Hat’s die sneller integratie mogelijk maakt door het verwijderen van de traditionele infrastructuur set-up proces. Door het opnemen van Apache Camel, de standaard enterprise integratie patronen kader kan JBoss Fuse voor xPaaS toepassing time-to-market te verkorten.

Terwijl de integratie tussen SaaS, PaaS en on-premise toepassingen is een kritische functie voor de ontwikkeling van het bedrijfsleven, het is niet de enige mogelijkheid die ontwikkelaars nodig hebben voor het creëren van zakelijke applicaties verbeteren. Mogelijkheden voor data virtualisatie, data-caching, business process automation, business rules management, mobiele push-notificaties, en anderen nodig zijn – en velen zijn beschikbaar als JBoss xPaaS diensten vandaag. Het hebben van deze mogelijkheden helpt de applicatie-ontwikkeling te vereenvoudigen en stelt bedrijven in staat om intelligente, doordringende en aantrekkelijke applicaties te bouwen, integreren met andere systemen, en implementeren ze over hybride cloud-omgevingen.

Ontwikkelaars zijn ook in staat om een ​​meer strategische rol sneller spelen in de organisatie met het vermogen om snel te integreren, prototype, en versterken DevOps en Continuous Integration (CI) praktijken.

Als gevolg van het bouwen van applicaties met JBoss xPaaS diensten, kunnen organisaties de productiviteit van ontwikkelaars te verbeteren door hen in staat om zich uitsluitend te richten op de ontwikkeling in plaats van zorgen te maken over de infrastructuur en het platform provisioning. Ontwikkelaars zijn ook in staat om een ​​meer strategische rol sneller spelen in de organisatie met het vermogen om snel te integreren, prototype, en versterken DevOps en Continuous Integration (CI) praktijken.

Organisaties die willen de volledige mogelijkheden van de cloud voor de ontwikkeling van enterprise-grade zakelijke toepassingen tik nodig hebben om hun IT- en ontwikkelingsteams uit te rusten met de juiste tools. Door verder te kijken dan de infrastructuur en het identificeren en tot vaststelling van een DevOps aanpak met een platform, zoals JBoss xPaaS – degene die de krachtige mogelijkheden van on-premises ontwikkeling van technologieën levert met de snelheid en het gemak van de cloud – organisaties de mogelijkheden van de cloud kunt ontgrendelen en de positie van hun ontwikkelaars om innovatie te versnellen.

? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice

Onetime MS Office challenger OpenOffice: We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende steun

Enterprise Software;? OpenOffice is dood. Lang leve LibreOffice; Open Onetime MS Office challenger OpenOffice:? We kunnen stilgelegd als gevolg van afnemende ondersteuning; Cloud, Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack vennootschap; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

? Red Hat is van plan nog steeds op dat de OpenStack bedrijf

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip