Onderzoek: 74 procent gebruikt of aan te nemen BYOD

Sinds zijn debuut in 2009, de Bring Your Own Device of BYOD-concept heeft een groot aantal industrieën revolutie. Uit recente gegevens blijkt dat het toestaan ​​van werknemers om hun eigen apparaten in het bureau voor zakelijk gebruik te brengen heeft geholpen bedrijven snijden hardware en servicekosten, hoewel in sommige gevallen is het ook geleid tot een extra last op de IT-afdelingen belast met de handhaving van deze apparaten.

BYOD heeft vijf jaar te groeien op de zakelijke wereld. Andere nieuwe ontwikkelingen langs de weg, zoals draagbare apparaten en het Internet of Things (IoT) hebben extra mogelijkheden voor het concept om te evolueren gemaakt.

Download het volledige rapport, Wearables, BYOD en ivd: Huidige en toekomstige plannen in de Enterprise, op.

Organisaties worden nu geconfronteerd met meer complexe keuzes ten aanzien van wat er buiten apparaten – indien van toepassing – te integreren in hun omgeving, en hoe u zakelijke waarde uit te halen. Draagbare apparaten verwijzen naar draagbare elektronica zoals headsets, horloges of zelfs kleding die kan communiceren met een smartphone of verzamel / data zoals audio / video, hartslag, en milieu-informatie te meten. Ivd beschrijft netwerk-gebaseerde of internet verbonden voorwerpen zoals apparaten, thermostaten en sensoren die informatie kan doorgeven; een monitor die een kind vitale functies kan volgen bijvoorbeeld. Beide zijn vergelijkbaar in grootte en functie, maar wearables verwijst vaak naar het bewegen, mensgericht apparaten terwijl internet van de dingen in het algemeen gaat om stationaire, milieu-gebaseerde objecten.

 heeft diverse studies over BYOD en wearables uitgevoerd. De februari 2013 onderzoeksrapport, BYOD Business Strategies: Adoptie Plans, Deployment opties gaat het om en kostenbesparingen, toonde aan dat, terwijl 44% van de respondenten werden waardoor BYOD en nog eens 18% van plan om dit te doen in de komende 12 maanden, 37% had veto uitgesproken over het concept.

In mei 2014, ‘s rapport, onderzoek: Rente hoog in wearables ondanks de lage adoptie, gaf aan dat terwijl de meeste respondenten een zekere mate van kennis van wearables had, slechts 11% van de organisaties van plan waren te gebruiken of te budgetteren voor wearables gebruikt,.

 voerde een nieuwe studie in november 2014 op het onderwerp van BYOD te herzien en te zien hoe het zo goed als veranderd is om vast te stellen hoe wearables in de afgelopen zes maanden is vergaan. In het verslag wordt ook meegenomen in ivd-apparaten kan een rol spelen en zo ja, welke rol ze spelen.

Belangrijkste bevindingen omvatten

Huidige BYOD-gebruik

De meerderheid van de respondenten (74%) zegt dat hun organisatie wordt gebruikt of van plan om BYOD gebruiken. Iets meer dan een kwart van zijn it out helemaal uitgesloten.

Bijna driekwart van de ondervraagde bedrijven toestaan ​​of van plan bent om BYOD mogelijk te maken;. BYOD is in een groter gebruik bij kleine organisaties in vergelijking met grotere bedrijven (een trend ook te vinden in het rapport 2013) .; De IT en technologie alsmede onderwijs-industrie zijn het meest waarschijnlijk BYOD toe te staan, terwijl de overheid is het meest waarschijnlijk om het te verbieden. BYOD komt vaker voor in de Verenigde Staten en het minst voorkomt in Europa. bezorgdheid over de veiligheid waren de meest voorkomende reden waarom BYOD uitgevoerd werd geregeerd door respondent organisaties.

Een aanzienlijk groter deel van de respondenten uit bedrijf maten 50-249 werknemers gemeld dat BYOD momenteel is toegestaan ​​(71%) in tegenstelling tot gepland (4%). Dit komt overeen met de gegevens van ‘s 2013 studie. Echter, ongeveer een kwart van de respondenten van bedrijven van alle groottes hebben geen plannen helemaal om BYOD toe te staan, waaruit blijkt dat de redenen tegen het concept niet afhankelijk zijn van de organisatie grootte.

Redenen om niet de goedkeuring van BYOD

Er waren een aantal redenen waarom de respondenten zei dat BYOD is niet door hun organisaties worden goedgekeurd. Bezorgdheid over de veiligheid werden gekozen als de belangrijkste factor tegen BYOD met een grote meerderheid (78%) van de respondenten, net als in onze 2013 studie. IT-ondersteuning zorgen zijn andere sterke factor, en deze zorgen gerechtvaardigd zijn als we later zullen zien in het rapport omdat ze extra werk te betrekken voor IT. Echter, zullen we ook laten zien dat IT kostenstijgingen, met bijna 25% van de enquête takers gekozen, hoeft een show-stopper van BYOD-implementaties niet worden.

Mobiliteit; Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden, Bring Your Own Device; BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s, Cloud, we kunnen komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek? Hardware; Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform

Verlies van controle, standaardisatie, en de naleving van de regelgeving kwesties werden gekozen door ruim een ​​derde van de respondenten als redenen tegen BYOD. Gebrek aan personeel / training was de minst waarschijnlijke keuze van de genoemde opties, waaruit blijkt dat IT-afdelingen over het algemeen worden gezien als staat de behandeling van de instroom van persoonlijke apparaten in de organisatie.

Er is geen echte tekort aan werknemers belangstelling voor BYOD, als minder dan een vijfde van de respondenten, en dit is een belangrijke factor voor ons verslag: BYOD niet wordt beteugeld via apathie.

Wearables als onderdeel van BYOD plannen

In het verslag wordt ook gevraagd degenen die met behulp van draagbare apparaten of deze zijn verwerkt in een bestaand BYOD plan.

Minder dan een derde (29%) van de gebruikers van wearables hebben deze toegevoegd aan hun BYOD plan, waaruit de relatief recente komst van draagbare apparaten op het gebied van business bewustzijn. Het lijkt erop dat bedrijven nog steeds proberen te achterhalen waar te wearables passen, aangezien 60% van de respondenten waren niet zeker wat vooruit voor dit onderwerp te leggen.

De status van ivd

Ivd apparaten zijn populairder dan draagbare apparaten, twee keer zo veel respondenten verklaarden zij maken al gebruik van hen en 29% zijn te midden van een implementatie of het plannen van een in de komende 12 maanden in vergelijking met 22% te doen hetzelfde met wearables.

Op dezelfde manier, 56% van degenen die de enquête hebben geen interesse of plannen in de ivd rijk, een kleiner bedrag dan de 71% die zei hetzelfde over wearables.

BYOD blijft groeien

Over het algemeen, het rapport bleek dat de BYOD boom blijft groeien temidden van een mix van voordelen en uitdagingen, 74% van de respondenten zijn ofwel de trend vastgesteld of van plan bent om dit te doen in vergelijking met 62% bijna twee jaar geleden.

Wearables langzaam onder de BYOD paraplu op plaatsen waar hun nut wordt gedemonstreerd worden opgenomen. In mei slechts 11% van de ondervraagde organisaties gebruikt, van plan te gebruiken of het budget van wearables. Momenteel is 29% doen dat en dezelfde 29% hebben ze opgenomen in hun BYOD plan. Ivd apparaten tonen sterker winsten dan wearables, met meer commerciële aanwezigheid (43% gebruik of van plan om deze te gebruiken) en de deelname aan BYOD plannen. Het is duidelijk dat ivd concepten zijn aantoonbaar meer populair onder degenen die nu afhankelijk zijn van BYOD in hun bedrijven, waarschijnlijk te wijten aan hun meer universele aantrekkingskracht.

Download het volledige rapport, Wearables, BYOD en ivd: Huidige en toekomstige plannen in de Enterprise, op.

 is de premium content zuster-site naar de website en elaptopcomputer.com.

Review: Romoss draagbare laadstation voor bedrijven die willen hun klanten tevreden

BYOD-gebruikers: Do not mess with iOS of Android 10 Nougat bèta’s

Kunnen we komen tot een betere, efficiëntere digitale werkplek?

Chromebooks zijn de nieuwe “het werkt gewoon” platform