? Microsoft preps Office 2016, Skype for Business technische previews

Microsoft op maandag uitgerold technische previews voor Office 2016 en Skype for Business, voorheen bekend als Lync, in een beweging die de droge loopt op tot meer zakelijke klanten wordt geopend.

Enterprise Software;? TechnologyOne tekenen AU $ 6,2m deal met de landbouw; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro, Enterprise Software, Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september

Van de twee previews, de Office 2016 IT Pro en Developer Preview is degene die het meest opmerkelijke zal zijn. Office 2016 zal shotgun rijden met Windows 10 voor het grootste deel en bedrijven zullen waarschijnlijk beide samen te evalueren.

Met Windows markeren als een cash cow, wordt Office verwacht op te halen de speling voor Microsoft samen met de verschillende bedrijfseenheden.

Meer: Microsoft levert eerste publieke testversie van Office 2016 voor Mac | Met de nieuwe Office 2016 preview, Microsoft brengt Mac-gebruikers in de moderne tijd | Microsoft opent Office 2016 preview meer testers | Microsoft Office ‘universele’ vrij te zijn op Windows 10-telefoons, kleine tablets

Office 2016 is in de eigen voorbeeld en zal nu worden opengesteld voor commerciƫle Office 365 klanten. In een blogpost, Microsoft merkte op dat Office 2016 niet alle functies die het zal moeten heeft, dus het is onduidelijk hoe ver buiten de ontwikkelaars het voorbeeld zal gaan.

De Office 2016 functies die mogelijk van belang zijn onder andere het verlies van gegevens bescherming, Outlook technische verbeteringen en klik op implementaties die zal zorgen voor netwerkverkeer, bijwerken en activering beheer uit te voeren.

Wat betreft het Skype for Business preview, lanceerde Microsoft een technische preview. De uitrol zal in het algemeen beschikbaar zijn in april. De impact van Skype for Business is minder dan Office 2016 want het is waarschijnlijk dat de huidige Lync klanten het meest geĆÆnteresseerd zijn en moeten upgraden op een bepaald punt.

De meeste software en hardware ontwikkeld voor Lync 2013 zal compatibel zijn met Skype for Business zijn.

? TechnologyOne tekent AU $ 6,2m deal met Landbouw

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Apple vrij te geven iOS 10 op 13 september, MacOS Sierra op 20 september