? Microsoft HoloLens: Wat technologie, zakelijke beslissers moeten weten

De belofte van HoloLens.

Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? CXO; Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20; CXO, ANZ Bank tech executive dek shuffle, Data Centers, Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen

Microsoft is het openen van een experience center op haar vlaggenschip van New York City-winkel aan ontwikkelaars woo haar HoloLens augmented reality-platform, maar het bedrijfsleven en technische beslissers moet de inspanning voor piloten en potentiële productie toepassingen te kijken.

Mijn walkthrough van HoloLens op Microsoft’s vlaggenschip van New York City-winkel liep door drie ervaringen – één voor gaming, een voor het vertellen van verhalen (denk PowerPoint in 3D en hologrammen) en een studio voor het maken van ervaringen.

elaptopcomputer.com: HoloLens publieke demo opent: Moeten bedrijven en ontwikkelaars bullish? | Ontwikkelaars, voldoen aan uw HoloLens: Een rondleiding door nieuwe ontwikkelaar showcase van Microsoft

Het resultaat is dat Microsoft ontwikkelaars in staat om zijn ervaring centrum zal brengen om de mogelijkheden te markeren. De softwaregigant hoopt dat het Windows 10 kunnen gebruiken en HoloLens aan de ontwikkelaar rente stoken. In veel opzichten, Microsoft’s benadering van HoloLens is vergelijkbaar met Google Glass. Het doel is om de HoloLens technologie ontwikkelaar handen in het eerste kwartaal te zien wat er gebeurt. Zoals Mary Jo Foley opgemerkt, HoloLens is veel meer gepolijst dan 11 maanden geleden, maar moet nog het werk.

Voorheen: Microsoft levert het nodige HoloLens hype | Microsoft driverless auto’s? Volvo en Redmond beginnen nieuwe pact met HoloLens project | Exclusief: CEO Nadella praat mobiele ambities van Microsoft, Windows 10 strategie, HoloLens en nog veel meer | Waarom heb je een HoloLens nodig? Microsoft biedt onderzoekers $ 500.000 om het uit te werken | Microsoft’s HoloLens groot voor het bedrijfsleven? Object Theory denkt zo | NASA om Microsoft’s HoloLens een spin te geven in de ruimte | Microsoft’s HoloLens: vrijage ontwikkelaars zullen er alles aan worden

Veel van de HoloLens toepassingen zullen naar verwachting van toepassing op bedrijven. Microsoft heeft een high-profile HoloLens samenwerkingsprogramma’s met de NASA en de Cleveland Clinic, evenals bedrijven als Volvo en Dassault Aviation.

Hier is een blik op mijn sleutel afhaalrestaurants voor besluitvormers nadenken HoloLens (deze website review), die niet klaar voor productie. Merk op dat Microsoft’s inspanning is vroeg en deze waarnemingen te vertegenwoordigen een momentopname.

Er is een leercurve. Microsoft’s HoloLens wordt gecontroleerd door eye tracking, gebaren en stem. De sleutel gebaar is de vingers tikken waar u uw vuist te houden en klik op. Ik vond dat mijn vinger kraan niet werd opgepakt, tenzij ik hield hem in een positie. Microsoft heeft de vingers tikken, zodat HoloLens nog niet zou halen willekeurige gebaren had iets dat intuïtief was. Als een persoon met hun handen gehad, kunt u gewoon foto de HoloLens kwesties. Voice termen zoals “magneet” om wijzigingen in een project te maken zal ook moeten worden geleerd. De spraakcommando’s waren ook vlekkerig in gebieden. Bottom line: Je hebt een opleiding budget nodig.

De headsets zijn zwaar, maar verbeteren. Ik probeerde drie headsets en in eerste instantie dat ze leek niet te veel van een last zijn. In een 40 minuten durende samenwerking sessie op het werk, zou de HoloLens zwaar aanvoelen. De eerste iteratie van de headset had een breder gezichtsveld, maar was ook omvangrijker. Voor massale adoptie, de HoloLens moet krimpen meer nog zorgen voor een groter zichtveld, maar de hardware hoofd in de goede richting.

Augmented reality PowerPoint kan interessant zijn. Een van de ervaringen draaide rond HoloLens storytelling, die een presentatie en samenwerking gebied draait om een ​​luxe horloge gemarkeerd. Je kon belangrijke gegevens punten te bekijken en te navigeren door middel van een product met een andere persoon met HoloLens. Het grootste probleem zou tijd. Als een PowerPoint-jockey ging door 50 dia’s van de brug van je neus en mogelijk je nek zou breken met de huidige iteratie van de headset.

Analytics kan de grote verkopen. Met het storytelling-PowerPoint-ervaring, het gezichtsveld was een beetje off voor mij, maar er was een warmte-kaart waar je kon zien wat mensen gezien in een presentatie. De analytics alleen kon een pilot rechtvaardigen en je kon zien hoe Microsoft zal aansluiten bij de verschillende enterprise apps. Een sales executive met behulp van HoloLens voor een presentatie kon weten of ze gebombardeerd of scheen en dienovereenkomstig tweaken.

Ik heb geen hoofdpijn krijgen. Ik worstelde met het assembleren van deze waarneming in, maar afgezien van een beetje van de vermoeidheid van de ogen Ik overleefde de HoloLens. Meestal kan ik niet overweg met 3D-films zonder migraine. Als je gaat voor de uitrol van de HoloLens in een pilot met meer dan een paar medewerkers die u nodig hebt om de hoofdpijn mogelijkheden te leren kennen. Er is een openbaring vermeldenswaard al: Ik ben het nemen van 1000 mg naproxen een dag op het moment voor mijn knie dus misschien zou ik niet een hoofdpijn toch gehad.

elaptopcomputer.com: Virtual reality in 2016: De 10 grootste trends om naar te kijken | 9 bedrijven met behulp van virtual reality | Virtual reality vs. augmented reality: Discussiëren over de verdiensten | NASA toont de wereld zijn 20-jaar virtual reality experiment: The Inside Story

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

Wie beïnvloedt CIO’s? Hier is de top 20

ANZ Bank shuffle tech executive dek

Delta zet prijskaartje op systemen uitval: $ 150 miljoen winst vóór belastingen