? Microsoft driverless auto’s? Volvo en Redmond beginnen nieuwe pact met HoloLens project

Volvo Cars Microsoft HoloLens;. Volvo / Microsoft

Exclusief: CEO Nadella praat mobiele ambities van Microsoft, Windows 10 strategie, HoloLens en nog veel meer; Microsoft’s HoloLens: vrijage ontwikkelaars zullen alles zijn, waarom heb je nodig een HoloLens? Microsoft biedt onderzoekers $ 500.000 om het uit te werken

Microsoft en Volvo Cars zijn samen te werken om samen te ontwikkelen autonoom voertuig technologie en breng de HoloLens augmented reality headset om de auto showrooms.

move De Zweedse autofabrikant in augmented reality verkoop komt als het bedrijf onthulde haar eerste autonome voertuig, de Volvo Concept 26, zijn push te markeren.

Beschrijft hoe HoloLens zullen worden tewerkgesteld, Volvo zegt dat het zal nuttig zijn voor het tonen van klanten verschillende kleur opties en functies in een meer realistische manier dan de conventionele computer displays gebruikt vandaag de dag zijn.

Voor nu, het bedrijf zegt dat het is gewoon te experimenteren met de technologie. Echter, het is erop gebrand om HoloLens gebruiken met klanten. Een van de redenen waarom Volvo houdt HoloLens is dat de technologie kunnen klanten in staat stellen om de belangrijkste veiligheidsvoorzieningen, zoals airbags ervaren, in een meer realistische manier, zonder hen daadwerkelijk te zetten door middel van het trauma van een crash test dummy.

Microsoft nam de duik in holografische computing en heeft alle haken ingebouwd om de technologie te garanderen zal in ieder geval worden berecht in de onderneming.

“We denken aan een toekomst waarin mensen in staat zijn om beter te begrijpen hoe onze veiligheid innovaties kunnen helpen voorkomen ongevallen, hoe onze geavanceerde aandrijflijnen zijn geoptimaliseerd om mensen in verschillende rijomstandigheden ondersteunen, en hoe onze nieuwe connected services het leven makkelijker te maken en tijd te besparen zal zijn, “Volvo merkt in een Q & a.

Volvo is ook pronken met haar Concept 26 voertuig deze week op de Los Angeles Motor Show. Het voertuig is voorzien van Volvo’s nieuwe cradle ontwerp van de zitting, waarmee de bestuurder positie om verschillende modi verspreid ‘drive’, ‘te creëren in deze klasse, en’ ontspannen ‘verschuiven. Het beschikt ook over een tablet-display in de middenconsole en een 25-inch flat-screen monitor die omhoog klapt uit de passagierszijde dashboard.

Het voertuig volgt een driverless auto trial in Australië waarbij twee Volvo XC90 voertuigen die onlangs ingepakt na het succesvol demonstreren konden ze automatisch een baan te houden, en het gebruik cruise control.

? Innovatie; M2M-markt stuitert terug in Brazilië, 3D Printing; 3D printing handen op: Houtwerk; Banking; CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie, innovatie, Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent?

Tot nu toe heeft Microsoft uit de buurt van openbare autonome rijden projecten gestuurd, zoals een initiatief van Google. Echter, Microsoft en Volvo vandaag gezegd dat ze werken aan technologie voor de voertuigen.

De HoloLens demonstratie van vandaag was het ‘begin van de samenwerking op langere termijn tussen Volvo en Microsoft dat een reeks van nieuwe technologieën te omarmen “, met inbegrip van autonoom rijden.

Het is nog niet duidelijk hoe Microsoft en de Volvo-technologie zal ontwikkelen, hoewel een Volvo marketing exec vertelde CNBC dat de twee bedrijven hopen om samen te werken op de machine learning software, die nuttig zijn bij de coördinatie van de verschillende sensoren die worden gebruikt om de wegen te detecteren zou kunnen zijn.

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

3D-printen handen op: Houtwerk

? CommBank partners met Barclays voor mobiele betalingen, FinTech innovatie

Victoria is gericht op het gebied van dromen voor de lokale tech talent

Microsoft HoloLens