Het einde van de privacy? Iedereen maakt zich zorgen over het lekken van gegevens, maar deelt toch alles

Bedrijven zijn niet transparant genoeg over hoe zij gebruik maken van klanten persoonlijke gegevens en de regulering voorkoming van misbruik van dergelijke informatie is zwak, onderzoek heeft uitgewezen -, maar dat betekent niet dat de consument zal stoppen met het delen van hun gegevens.

De Apple Watch is geen nieuw idee – tech reuzen hebben geprobeerd om smartwatches goed voor meer dan een decennium te krijgen. Neem een ​​rondleiding van de vroegste smartwatches de allerlaatste.

Weinig respondenten een onderzoek door de Economist Intelligence Unit zeiden dat ze geloven dat hun gegevens worden goed beschermd door de bedrijven die eisen steeds meer privé-informatie van hen: 57 procent zei dat ze beschouwd als hun persoonsgegevens was “helemaal niet veilig” in de handen van sociale netwerken.

Aan de andere kant van de schaal, banken kwam als de meest vertrouwde houders van persoonlijke informatie – vooruit, misschien verrassend, operaties en vrienden artsen en familie.

Negen van de tien respondenten zei dat ze waren bang dat hun gegevens in gevaar zou komen en vervolgens gebruikt om geld te stelen van hen, terwijl acht van de tien waren bang hun persoonsgegevens zouden worden gebruikt om marketing campagnes te richten op hen.

Michael Harte, CIO van de Commonwealth Bank of Australia, ziet deze kwestie steeds belangrijker. “Klanten steeds meer controle over hun data willen. Ze willen transparantie over waar het is, wie het heeft en met wie het zal worden gedeeld. Ze willen weten wat het zal worden gebruikt voor,” vertelde hij de Economist Intelligence Unit.

Consumenten voelen zich ook niet beschermd door de overheid: 75 procent zei dat regulering het voorkomen van misbruik van persoonsgegevens is niet sterk genoeg. Nellie Kroes, digitale commissaris van de EG, vertelde de onderzoekers dat deze problemen worden verergerd door een gebrek aan kennis. “Het is duidelijk dat een van de grootste problemen is de transparantie en de complexiteit,” zei ze.

Maar het rapport zei dat terwijl de angst voor mogelijk misbruik in overvloed, dit is niet de consument te stoppen van het delen van data: 84 procent van de respondenten behoren tot sociale netwerken, en 34 procent zei dat ze zijn meer bereid om fundamentele persoonlijke informatie te delen online dan ze waren drie jaar geleden, vergeleken met 23 procent die tegenover genoemde, volgens het onderzoek van 758 internetgebruikers.

Bedrijven die het recht van de consument gegevens te gebruiken te verdienen, en wel redelijk, zou een aanzienlijk concurrentievoordeel op de lange termijn te krijgen. De bouw van de consument relaties op basis van vertrouwen zal helpen bedrijven toegang tot meer persoonlijke gegevens te krijgen, en hen helpen om beter te presteren dan de concurrenten, zei Denis McCauley, editorial director van de Economist Intelligence Unit.

Consumenten bezorgdheid over privacy had wat heeft geleid tot waarschuwen dat – als de persoonlijke levenssfeer niet worden aangepakt – a; privacy zwart gat zou kunnen ontstaan, en ondermijnen het internet economie, die gebaseerd is op de permanente en gemakkelijke beschikbaarheid van persoonlijke gegevens die kunnen worden geoogst, herverpakt en doorverkocht.

Echter, volgens het rapport Economist Intelligence Unit slechts 38 procent van de respondenten zei dat ze gestopt was met het omgaan met een bedrijf nadat het leed van een inbreuk op de gegevensbeveiliging, suggestie dat de tolerantie van dergelijke gebeurtenissen groter is dan sommige kunnen hebben gedacht.

LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform

Social Enterprise; LinkedIn onthult haar nieuwe blogging platform; Big Data Analytics, Is dit de leeftijd van Big OLAP;? Big Data Analytics; DataRobot gericht op low-opknoping fruit van de gegevens wetenschap te automatiseren; Big Data Analytics; MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen

Vóór de iWatch: Een geschiedenis van smartwatches, in beeld

Is dit de leeftijd van Big OLAP?

DataRobot streeft naar laaghangend fruit van data science automatiseren

MapR oprichter John Schroeder treden naar beneden, COO te vervangen