? EMC samen met Canonical, Mirantis, en Red Hat voor OpenStack

Wilt u OpenStack te gebruiken, maar je bang voor de hoofdpijn van krijgen van de architectuur precies goed bent? Nou, EMC is hier om te helpen met OpenStack referentie-architecturen voor de drie toonaangevende leveranciers OpenStack: Canonical, Mirantis en Red Hat.

EMC wil OpenStack gemakkelijk voor de opslag klanten.

Van dit trio, Mirantis, een pure-play OpenStack bedrijf, is de eerste met een kant en klare referentie-architectuur gaan. Zijn Mirantis OpenStack 6.0 is gecertificeerd met de EMC VNX, EMC XtremIO en EMC ScaleIO opslag platforms. Met het, cloud architecten, cloud operators en IT-beheerders kunnen enterprise-class, schaalbare en multi-tenant OpenStack wolken met behulp van EMC storage-producten te bouwen.

Als onderdeel van de certificering, hebben EMC en Mirantis een referentie-architectuur opgeleverd. Dit is de eerste om te publiceren in het kader van EMC’s OpenStack Reference Architecture Program. Het laat zien hoe EMC storage-systemen, Mirantis OpenStack en Cinder block storage drivers samen te gebruiken in een OpenStack omgeving.

In een blog, EMC’s Senior Director of Technology Alliances, Dorian Aron Naveh verklaarde: “De referentie-architecturen worden aangevuld met best practices en implementatie gereedschappen van EMC’s partners gebouwd op ervaring met grootschalige cloud-implementaties. EMC, in samenwerking met een netwerk macht Brocade, heeft uitgetest deze referentie-architecturen met volledig functionele lab-omgevingen en de standaard ‘out-of-the-box’ OpenStack distributies van onze partners met EMC VNX en XtremIO arrays, EMC’s ScaleIO Software Defined opslag, en Brocade 6510 switches.The EMC drivers gebruikt in de Referentie Architectuur Programma zijn direct met de gewenste partner distributie. ”

EMC beweert dat elke configuratie was geoptimaliseerd is om de inzet van een herhaalbaar en betrouwbaar proces, showcase van de functionaliteit van de oplossing, en de implementatie proces zelf te vereenvoudigen. Elke referentie architectuur wordt ook geleverd met documentatie en software certificering.

Boris Renski, Mirantis medeoprichter en CMO, zei in een verklaring, “Veel van onze klanten willen hun architectuur overgang naar een cloud-model, maar ze kunnen niet zomaar rip-en-vervang hun bestaande infrastructuur. Certificerende EMC op Mirantis OpenStack zorgt ervoor dat zij in staat zullen zijn om hun bestaande investeringen EMC storage en nieuwe scale-out storage producten benutten met Mirantis OpenStack, het verlichten van hun overgang naar de volgende generatie cloud-platforms. ”

Veel EMC klanten, waaronder grote ondernemingen met bedrijfskritische applicaties, vragen om EMC storage-oplossingen te gebruiken met OpenStack om een ​​schaalbare private cloud te bouwen, “voegde Peter Cutts, EMC’s VP van Cloud Technology Solutions” Met Mirantis, ze flexibiliteit OpenStack’s benutten, modulariteit en kostenbesparingen met EMC’s storage-oplossingen. Het resultaat is een krachtige, enterprise-ready cloud storage-oplossing.

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

EMC is het nemen van de cloud veel serieuzer in het afgelopen jaar. In oktober, de opslag bedrijf lanceerde EMC Enterprise Hybrid Cloud. Dit stelt klanten in staat om applicaties en workloads verplaatsen over de publieke en private cloud-diensten in OpenStack, Microsoft, VMware en Amazon Web Services. Onmiddellijk daarna, EMC kocht drie cloud bedrijven, waaronder een OpenStack opstarten, Cloudscaling.

Ik zie dit als een belangrijke stap voorwaarts in OpenStack cloud adoptie niet alleen voor EMC, maar voor de hele OpenStack ecosysteem. Een groot probleem met OpenStack is een tekort aan ervaren ingenieurs en architecten geweest. Onder verwijzing architecturen, die zowel de hardware als software kanten van de inzet te dekken, gettting OpenStack up and running zal een stuk eenvoudiger geworden.

 verhalen

Cloud computing groeit op, een API in een tijd

EMC lanceert hybride cloud-systeem, ogen VMware, OpenStack, Microsoft integratie; EMC klikt up OpenStack start-up Cloudscaling; Mirantis joins Cloud Foundry aan de PaaS op OpenStack vergemakkelijken; Mirantis en Google gemak Kubernetes Docker cluster manager op OpenStack; OpenStack Kilo: Draaien is tot 11

Wolk, Cloud computing opgroeit, een API in een tijd, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, Cloud; Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid, Cloud, Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Twilio rolt nieuw bedrijfsplan veelbelovende meer behendigheid

Intel, Ericsson uit te breiden samenwerking te richten op media-industrie