Drie vragen voordat u een duik in ITIL

Jarenlang, ITIL of Information Technology Infrastructure Library, is beschouwd als een geheel van praktijken die in staat van de bevolking is de IT service management denken onder IT-teams. Maar uiteindelijk, als Chris Rixon zet het in een recente post, het moet zin als goed te maken voor het bedrijf.

Rixon zegt IT-leiders moeten drie vragen te stellen alvorens hun diensten op een ITIL-regime

Heeft de ITIL aanbeveling ondersteuning van uw zakelijke doelstellingen? Zoals bij vele initiatieven, kan een ITIL-geïnspireerde inspanning worden ten voordele van de IT-afdeling meer dan het bedrijf. “Groter dienst stabiliteit voor het bedrijf is de sleutel,” Rixon betrekking heeft. “Bijvoorbeeld, kunt u gemakkelijk de bouw van een self-service request proces dat is enorm efficiënt is voor het bedrijf. Misschien is de stabiliteit van de onderliggende technologie verbetert, maar laat de interne klant in het donker totdat het proces is voltooid.

Is het formeel opgegeven proces echt nodig in vol? U hoeft niet een hele ITIL-proces vallen in een operatie. De energie die nodig is om een ​​proces te voeren in volle kan afbreuk doen aan zakelijke doelstellingen, Rixon waarschuwt. Kijk naar de delen van ITIL-geïnspireerde processen die werken voor het bedrijf.

Heeft u de middelen om het proces te ondersteunen? Het kan moeilijker om middelen en uitgaven op marginale ITIL-processen te rechtvaardigen, zegt Rixon. “Heb je echt nodig hebt om de finesses van configuration management genieten als je geen kritieke problemen, geen toegewijde personeel en geen budget om het proces te ondersteunen met een geschikte software tool?”

(Thumbnail photo: Hubspot.)

? M2M markt stuitert terug in Brazilië

Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek?

7 Essentials van een goede verbinding hybride clouds

Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië

Innovatie;? M2M-markt stuitert terug in Brazilië; Samenwerking; Wat is het organiserend principe van de hedendaagse digitale werkplek;? Cloud prioriteiten; 7 essentie van een goede verbinding hybride clouds, printers; Ricoh verhoogt investeringen in Brazilië