Draai een oude pc of Mac in een ‘Chromebook’

Injecteren van een nieuw leven in een oude pc of Mac door te zetten in een ‘Chromebook’ met Neverware’s CloudReady besturingssysteem.

CloudReady is een aangepaste versie van Google’s Chrome besturingssysteem, de lichtgewicht, browser-gebaseerde platform, dat is ontwikkeld door New York City startup Neverware. Neverware houdt een lijst van ongeveer 200 systemen die zijn gecertificeerd om te werken met CloudReady, maar als je oude systeem heeft de volgende hardware specs, dan is het misschien CloudReady nog werk

CloudReady heeft ook de volgende chipset en grafische eisen geschetst door Neverware

U vindt er ook een USB-stick met ten minste 8 GB aan opslagruimte nodig hebt op om de installatie uit te voeren.

U kunt ook dual-boot CloudReady en Windows, afhankelijk van het systeem dat u hebt. Om dit te doen moet je een systeem dat UEFI ondersteuning nodig hebben, en voor Windows (versies 7-10) te worden uitgevoerd in de UEFI-modus voor dit te laten werken.

Technisch gezien een systeem met CloudReady is niet een Chromebook, want dat merk hoort bij Google, maar in termen van hoe ze werken, een systeem met CloudReady eruit ziet en voelt als een Chromebook.

Ik speel met CloudReady voor een tijdje nu, en ik moet zeggen dat ik ben onder de indruk. Het is een snelle en lichtgewicht besturingssysteem dat goed werkt op oude hardware. Ja, een verbinding met het internet om het beste van te maken moet u, maar dat wordt steeds minder en minder een probleem deze dagen.

Als u een oude Mac of pc dat is het verzamelen van stof, omdat het te traag voelt, kan dit enkel het kaartje voor u zijn.

CloudReady is gratis voor individueel gebruik, $ 50 per stoel voor scholen, en een enterprise-versie is momenteel in beta. De installateur is hier te downloaden.

Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone

Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop

Star Trek: 50 jaar van positieve futurisme en gedurfde sociaal commentaar, Microsoft’s Surface all-in-one PC zei aan de kop van oktober hardware te lanceren; Hands on met de iPhone 7, nieuwe Apple Watch, en AirPods; Google koopt Apigee voor $ 625.000.000

Minimaal 1 GB RAM-geheugen, Wi-Fi of Ethernet-toegang, toegang tot de BIOS, 8GB lokale opslag

Desktops en laptops: Geïntroduceerd op of na mei 2007; Netbooks: Geïntroduceerd op of na juni 2009; OPMERKING: netbooks met een Intel GMA 500, 600, 3600 of 3650 graphics zal zeer slechte prestaties, ondanks het ontmoeten van andere technische eisen te hebben.

Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux distro

Raspberry Pi raakt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel

Dit is hoe de FBI wil Apple om de iPhone backdoor; Bang dat Windows 10 is “spionage” op je? Hier hoe om controle terug te nemen; Hoe te leven met een 16GB iPhone of iPad (en niet verliezen uw geest); Hoe slecht configuratie van de router smartphone en tablet levensduur batterij kan stromen; De beste manier om Windows 10 draaien op een Mac is …

iPhone; Hier is wat Android-eigenaren doen als Apple brengt een nieuwe iPhone, iPhone, Hoe veilig veeg je iPhone voor wederverkoop, Enterprise Software; Sweet SUSE! HPE haken en ogen zelf een Linux-distro, hardware, Raspberry Pi vliegt tien miljoen omzet, viert met ‘premium’ bundel