De Self-Encrypting schijf kun je al in het bezit

Ik ben bij de pre-CES Storage Visions conferentie in Las Vegas. Een panel on Self-Encrypting Drives (SED) en aanvullende discussie geschoold me op hoe grote schaal beschikbaar – en onbekende – SED zijn.

SED hebben een aantal voordelen ten opzichte van host-gebaseerde software-encryptie.

Nog beter, in vele rechtsgebieden, Drive Encryption is een “veilige haven” tegen verplichte data inbreuk meldingen. Als u een SED notebook geladen met gevoelige medische gegevens te verliezen, kan het niet te gaan om de kosten en de schaamte van de kennisgeving van de patiënten van het verlies.

Maar waar vind je deze magische SED vinden? De meeste nieuwe WD externe schijven en veel van hun interne drives hebben Sed ingebouwd – zonder extra kosten. Ondersteunde externe schijven omvatten

Standaard is de versleuteling is ingeschakeld, maar er is geen wachtwoord, tenzij u een zet in met WD Security-software. Voor een goede reden: als u uw wachtwoord verliest uw gegevens is verdwenen. Voor altijd. Er is geen herstel.

Maar als je het wilt gebruiken, downloaden en installeren van WD Security-software en in een wachtwoord. U kunt ervoor kiezen om automatisch ontgrendelen mogelijk te maken van uw PC.

De Storage Bits nemen

Versleutelde data zo dicht uw recente WD externe harde schijf? Geloof het.

Maar ook verantwoordelijkheid nemen. Als u uw schijf te versleutelen het lot van uw gegevens berust vierkant op je. Niet verpesten.

Reacties welkom, zoals altijd. Ik vroeg wat backdoor in had gezet werd om NSA eisen te voldoen. Een man van de normcommissie zei dat ze zou een FBI-verzoek om een ​​afgewezen. Een security consultant zei dat je moet uitgaan van een backdoor is er altijd. Wat denk je?

NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni

Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia’

Geen sleutel MGMT; Geen extra kosten van de levenscyclus; geen beschikking kosten; geen invloed op de prestaties; Gestandaardiseerde; Ziet eruit als een gewone schijf – geen app veranderingen die nodig zijn

My Passport, My Passport Edge; My Passport Air; My Passport Studio; My Passport Ultra; My Book (USB 3.0); My Book Studio (USB 3.0)

Opslag; NetApp introduceert mid-tier systeem voor data meren, partners met Zaloni, Cloud, Michael Dell over de sluiting van EMC deal: ‘We kunnen denken in decennia, datacenters, Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren; opslag; Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip

Dell Technologies lanceert: Hier is wat te kijken als Dell, EMC, een schare van enterprise bedrijven te combineren

Facebook open bronnen ZStandard data compressie-algoritme, is bedoeld om de technologie te vervangen achter Zip